Ha a telefonomon hívásátirányítás van beállítva egy idegen számra azt jelenti, hogy lehallgattak?

válasza:

válasza:1
De ezt nem tudják felhasználni lehallgatásra a hackerek?
2
Értem, de miért állítaná valaki ezt be az én telefonomon? Mi haszna származik belőle? A számot ami be van állítva nem ismerem.

válasza:

válasza:Nem a hangpostáé és a szolgáltató száma automatikusan beírva?
Ha más kapja meg a hívásodat, téged hogy hallgatnának le? Te nem beszélsz ilyenkor senkivel.

válasza:6
Egy siteon olvastam, hogy hackerek használják ezeket a módszereket hackelésre.

válasza:

válasza:Hackelésre nem használunk átirányítást mivel azt 10 másodperc alatt vissza lehet vonni.
A telefont használtan vetted?
Esetleg kéz alól?
Az átirányítás a +36309888333 vagy +36309888444 vagy +36309876543 számok egyikére történik?
Kapcsolódó kérdések:
Egy régi telefonon elméletileg bevan állítva, hogy az új telefonszámomra érkezzen át a hívás... érdekes módon ez az opció nincs bekapcsolva azon a telefonon így nem értem, hogy történik ez, de nem szeretném a másik telefonra megkapni ezeket a hívásokat. van erre valami...
Külföldre mennék olyan országba, ahol nincsen skype,melyik internetes szolgáltatónál tudok netes számot igényelni,ill. hogy és mennyiért tudnám a vodafonos magyar kártyámat átirányítani az internetes számra?
Azt írja ki hogy : "a feltételes hívásátirányítás aktív" Ha valaki tudja a válszt írja ki (lécci)! Nem tudok senkit felhívniii :((
Van olyan alkalmazás, ami bekapcsolhatja?
Ha lehet akkor hol?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!