A gyerekek tabletjére szeretnénk egy játékot letölteni, ami fizetős. Eddig sosem töltöttünk le ilyet. Biztonságos így fizetni, megadni a bankkártya adatokat? Vannak veszélyei?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Virusos a gepem. Origorol szedtem le a paint.net alkalmazast ami elvileg ingyenes, meg is finish-kor ott volt egy paypal/paypass/nem vettem eszre/ jel. Ez mit jelent? Ha virusos a gep ez jelenthet bajt?/cinemaplus virust nem tudom leszedni/. Nem adtam meg...
Az lenne a kérdésem, hogy ha nincs internet security a gépen, csak ingyenes avg vírusírtó, akkor mennyi az esélye, hogy le tudják nézni online vásárlásnál a bankszámlámat, és arról pénzt el tudjanak lopni, vagy vásárolni tudjanak vele interneten?
Kinéztem magamnak egy nagyon jó iskolatáskát eBay-en, ráadásul olcsó is. Ugyebár, hogy meg tudjam rendelni, regisztrálni kell PayPal-ra, de a szüleim nem akarják megadni a bankkártya számukat adatként, mert ugye innen túl 'bárki hozzáférhet, feltörheti, stb.'... Nem...
Se PIN kód, semmi? ezek alapján, ha egy "kártyás fizetésnél" valaki beaznosítja a kártyaszámom, máris vásárolhat!?
Szeretnék bsz-t nyitni hogy a megtakarított pénzemet rá tegyem, de nem tudom hogy melyik banknál a legérdemesebb..
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!