Windows 10 figyelést, követést ki lehet kapcsolni? Vagy egyáltalán, ha ki is lehet, akkor az semmit nem ér?

válasza:Van egy tuti mód... Kihúzod a netet.
Egyébként adatvédelemnél nézz körül és mindent amit lehet kapcsolj ki. De eléggé túl van kiabálva ez a "kémkedés".

válasza:Nem engedi a linket bemásolni, de a legelsőben sok megoldást találsz:

válasza:Meg az előző se, erre keress rá:
Így állítsd be a Windows 10-et, ha félted az adataidat!
Kapcsolódó kérdések:
A többi lent. Windows 10 operációs rendszer van a laptopon.A leírás nagyon jó. Idáig el is jutottam mint laikus, csak ezzel nem tudok mit kezdeni.Próbáltam az "ez a gép"- keresőjébe beilleszteni, de nincs találat.Köszi!
A tálcán az az ikon van hogy a Windows 10 beszerzése, és ha ki akarom kapcsolni, akkor azt írja, hogy leállítás és frissítés. Vírus?
csak a véleményeitekre vagyok kíváncsi, köszönök minden kultúrált választ
Sőt, egyáltalán jó ötlet kikapcsolni? A laptopom azt irja, hogy a gép védtelen lesz a nem biztonságos programokkal szemben, de ha nem kapcsolom ki, egy rakás opció elérhetetlen. Mit csináljak?
Beraknék egy teli utángyártott patront, de a régi chip-et átraknám. Így ugyebár még mindig azt hiszi a nyomtató, hogy üres a patron. Az IP 4500-as nyomtatókon ezt meg lehetett csinálni...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!