Fivem mindig a régi Rockstar profilomba szeretne bejelentkezni de aba a profilba nem tudok már belépn.?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
A Rockstar social club fiókomba próbáltam meg bejelentkezni de azt írja "Email not found or password is invalid" próbáltam a jelszó visszaállítását, de nem kapom meg az emailt. (jó az email!!) Mitévő legyek? Köszönöm a segítséget, igen fontos lenne.
Feldob egy üzenetet, hogy ki vagyok jelentkezve. Esc-kel kilépni lehet, ENTER-rel meg online segítséget kérni, de az nem vezet bejelentkezéshez. Remélem, ismerős valakinek a probléma és a megoldás is. Köszönöm előre is.
Jelszó visszaállítást is kértem, de az email címembe nem enged be, valószínűleg törölték, mivel nem nagyon használtam (@gmail.hu). Tudok valamit csinálni?
Megvettem eredetiben a GTA EFLC-t és nem tudok bejelentkezni indításnál a Social Clubba! Csak Offline tudom elindítani, viszont a Windows Live-ba be tudok jelentkezni. A Social Club profilom biztos, hogy jó, mivel ezzel vagyok bejelentkezve Xbox 360-on (GTA V) és a...
Sziasztok! Éppen megcsináltam egy küldetést (Heist), amivel elég sok dollárt tettem zsebre, erre ez a gyönyörű szöveg fogad: "Your save data could not be loaded from the Rockstar cloud servers at this time." Mi a jó isten ez? Idáig ilyet, még soha nem...
Nem tudom, hogy jó helyre írom-e a kérdést, de az a helyzet, hogy most sürgős lenne. 3 napja irogatok a rockstar games supportnak, hogy adják vissza a fiókomat ugyanis a 2 lépcsős azonosításnál el vagyok akadva! Az előző eszközömön van az az alkalmazás amelyben a kód...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!