Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Fivem mindig a régi Rockstar...

Fivem mindig a régi Rockstar profilomba szeretne bejelentkezni de aba a profilba nem tudok már belépn.?

Figyelt kérdés

tegnap 19:46
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Miért nem tudok bejelentkezni a Rockstar social clubba?

A Rockstar social club fiókomba próbáltam meg bejelentkezni de azt írja "Email not found or password is invalid" próbáltam a jelszó visszaállítását, de nem kapom meg az emailt. (jó az email!!) Mitévő legyek? Köszönöm a segítséget, igen fontos lenne.

Steamen a GTA 4 nem indul, mert ki vagyok jelentkezve a Rockstar Social Club-ból. Hogyan lehet bejelentkezni?

Feldob egy üzenetet, hogy ki vagyok jelentkezve. Esc-kel kilépni lehet, ENTER-rel meg online segítséget kérni, de az nem vezet bejelentkezéshez. Remélem, ismerős valakinek a probléma és a megoldás is. Köszönöm előre is.

Rockstar games launcherbe nem enged bejelentkezni, valószínűleg törölték az email címem. Mit lehet ilyenkor tenni?

Jelszó visszaállítást is kértem, de az email címembe nem enged be, valószínűleg törölték, mivel nem nagyon használtam (@gmail.hu). Tudok valamit csinálni?

Miért nem tudok bejelentkezni Social Clubba (GTA EFLC)?

Megvettem eredetiben a GTA EFLC-t és nem tudok bejelentkezni indításnál a Social Clubba! Csak Offline tudom elindítani, viszont a Windows Live-ba be tudok jelentkezni. A Social Club profilom biztos, hogy jó, mivel ezzel vagyok bejelentkezve Xbox 360-on (GTA V) és a...

GTA Online hiba, online módba való belépésnél. Mi lehet a probléma?

Sziasztok! Éppen megcsináltam egy küldetést (Heist), amivel elég sok dollárt tettem zsebre, erre ez a gyönyörű szöveg fogad: "Your save data could not be loaded from the Rockstar cloud servers at this time." Mi a jó isten ez? Idáig ilyet, még soha nem...

Nem tudok bejelentkezni a rockstar games fiókomba! Mit tegyek?

Nem tudom, hogy jó helyre írom-e a kérdést, de az a helyzet, hogy most sürgős lenne. 3 napja irogatok a rockstar games supportnak, hogy adják vissza a fiókomat ugyanis a 2 lépcsős azonosításnál el vagyok akadva! Az előző eszközömön van az az alkalmazás amelyben a kód...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!