Hogyan kell gps -re programot (térképet) telepiteni?
Figyelt kérdés
Olyan gondom van hogy vásároltam egy mio gps (c300-as) lelet törölve véletlenül minden róla, próbáltam felrakni rá térképet a gyári cd-ről de nem működik! Nem tölti be, próbáltam más térképet is felrakni azzal se működik! Tudnátok segíteni hogy kell felrakni a térképet rá lehet hogy nem jól csináltam valamit?2011. febr. 5. 09:08
1/4 Hülyeválasz 

válasza:

a gps memoriajaban vagy az sd kartyan csinalsz egy mobilenavigator nevu mappat, abba bemasolsz mindent, es pl. az igo8.exe-t atnevezed mobilenavigator.exe -re. igy indulnia kell.
az enyemen (wayteq) tobb navigacio is fent lehet egyszerre, nekem lehet szoftveresen valasztani kozuluk. ezen kivul keress ra a neked megfelelo sys.txt-re, es igy utolag fontos meg hogy a keszulekedhez megfelelo felbontasu navigaciot pakolj fel.
2/4 anonim válasza:
Kipróbáltam az első válaszadó módszerét és gond nélkül ment, egy torrentoldalról letöltöttem az igo primo 2 truck europe- verziót, biztonsági másolatot csináltam a gyári naviról, majd letöröltem a gps-ről a programot, az újat felmásoltam, átneveztem amit átkell, és a biztonsági mentésből a SYS.txt fájlt felmásoltam a gps mobilenavigator főkönyvtárába és felülírtam a régit, nekem így működik rendesen! Navon N490 Plus-ra telepítettem.
3/4 anonim válasza:
Hát nekem az a problémám,hogy nincs meg az eredeti sys.txt!
Ilyenkor mi a teendő?
Mio Spirit 485
4/4 BörcsökBence válasza:
Nekem miután rá raktam az igo-t ezt és elinditottam ezt íta ki: kérem helyeze be az IGO SD kártyát térképes tartalmakkal! pedig a content/map mappában minden térkép ott volt ilyenkor mit kell csinálni?
Wayteq x995 max
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!