Hogyan tudnám letölteni vagy konvertálni a weboldalon szóló zenét?
Figyelt kérdés
[link] 2011. aug. 30. 21:13
1/4 anonim 

válasza:

válasza:Több megoldás van, ez az egyik: letöltöd az AllSound Recordert. Ez a program képes elmenteni bármit, ami a hangkártyán megjelenik.
2/4 anonim 

válasza:

válasza: 4/4 A kérdező kommentje:
áááá
Köszönöm szépen mindenkinek a hasznos választ!
2011. aug. 30. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Védett PDF fájlt szeretnék konvertálni World-be. Hogyan?
Nem szeretném terjeszteni a neten ezt az anyagot csak saját részre kellene. Jobban szeretem a Wordot használni mert gyorsabban tudom görgetni az oldalakat. Meg van Pdf-hez a jelszó is. Az se zavarna, ha utána a Word is kérné a jelszót!
Át lehet konvertálni?
Át szeretnék konvertálni ps2 játékot pc-re Lehetséges? és ha igen hogyan?
PowerPointtal lehet menteni valahogy videó formátumban? Vagy vmivel át lehet konvertálni?
2007es power pointom van, ha számít
Valaki tud mondani nekem egy olyan konvertáló programot amivel AVI formátumból DVD formátumot tudok konvertálni?
DVD formátum helyett szóba jöhet még Audio CD, VCD,CD-ROM, és CD-R. Ha a program mellé letöltési linket is tudtok írni, akkor azt nagyon megköszönném.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!