Hogy lehet indítani Crysis Dedikált szervert Online?
Az lenne a kérdésem,hogy mégis,mit kell csinálni annak érdekében,hogy egy saját dedikált szervert lehessen létrehozni interneten...Szeretnék egy haverommal közösen multizni,de sajnos nem tudom ennek menetét,mit kell csinálni,hogy jól is működjön a dolog...
Aki ért az ilyen PC-s dedikált szerverek létrehozásában,vagy már csinált hasonló dolgokat,az kérem feltétlenül ossza meg ennek menetét..
Előre is köszönöm a segítségeteket!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
olvastam több angol/magyar fórumon utána és szinte mindenhol aztírták hogy pici a gép stb. node a Minimális gépigény: CPU: AMD 2500 + or above INTE Pentium 4 - 2.0GHz RAM: 512MB VGA: 128M memory Nvidia GeForce 5700 or **ATI Radeon 9600 (someone confirmed...
Szoval a képeimet, esetleg egy-két ruhámat szeretném eladni. Lehet blogon, lehet Facebook-on, de ez mellékes. Lényeg az, hogy ha pl. egy pólót szeretnék elküldeni az adott személynek, annak mi a menete? Mennyibe kerülne nekem a feladás? És ő hogyan fizeti ki nekem?...
Hozzáteszem a cod 5-6 megy a gépen szóval szerintem nem az a hiba.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!