Új laptop operációs rendszer nélkül?

válasza:

válasza:szomszéd most vett 1 laptopot vmi dosos csoda volt rajta...sztem szólj vkinek biztos tud segíteni ill már neten is találsz oktató videókat és nem nehéz...
merre laksz akár segítek én is..

válasza:

válasza:Ezt a laptopot szeretném megvenni operációs rendszer nélkül.Lehetséges?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tudom, hogy az se jó, ha túl sok részre van szedve a merevlemez, de nem is akarom egyben hagyni, vagy csak felezni. Mi az optimális? Mekkora legyen a rendszerlemez, ahonnan a programok futnak? És a fennmaradó részt hány partícióra osszam, mint tárolót?
ezek mit jelentenek? ill a vélemények! (?)
A kép tök fekete marad, elkezd forogni a ventillátor. Tíz esetből kétszer bekapcsol, akkor a ventillátor forgása lehalkun és elindul a Windows. Viszont használat köben fogja magát és lefagy max 5 perc után. Újraformázni akartam, beléptem a BIOSba és lefagyott. Ötlet,...
Régi laptop, VGASAVE, illesztőprogram elinditva, tipus rendszer. Nem értek hozzá cseppet sem.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!