Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem engedi törölni a...

Miért nem engedi törölni a Word fájlt? (lent)

Figyelt kérdés

Van egy letöltött Word fájlom, amit törölni szeretnék, de nem engedi. Azt írja ki, hogy meg van nyitva, és előtte zárjam be a programot, de nincs sehol megnyitva, megnyitottam a Word-öt, megnyitottam egy másik fájlt, el mentettem máshova, majd bezártam, de úgyse engedte törölni az előzőt, mert állítólag még nyitva van. A gépet is újra indítottam, de semmit nem változott a helyzet, pedig máskor működik. A fájl tulajdonságainál nincs bepipálva az írásvédett, de ha megnyitom és változtatok rajta, akkor csak más néven tudom menteni. A fájlt magát a mappákon belül tudom rakosgatni, csak törölni nem. Mi lehet a probléma?

Előre is köszönöm a segítséget!

2014. máj. 5. 21:43
 1/1 anonim ***** válasza:

ha a WINDOWS-t csökkentett módban indítva sem tudod törölni...

(ekkor az Office biztosan nem tölt be!)

akkor csak spec. eltávolító alkalmazással tudod törölni.

(pl. IOBit Unlocker [link]

vagy

[link]

2014. máj. 6. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!