Wolrd of tanksben melyik ágat húzzam ki?
Nem olyan rossz ám a japán ág mint amilyennek elsőre tűnik mert a X-es mellett is mindegyik jó gép. Sokan azért nem szeretik őket mert ezekkel nagyon kell tudni játszani mert nem játékosbarátak. Kis hibákat sem nagyon tűrnek meg. Viszont.
A Chi-To a 6-os szint egyik legjobb tankja. Iszonyat gyorsan lő és pontosan ráadásul az átütőerőre panasz nem lehet. A kevéske sebzést kompenzálja a magas tűzgyorsaság. Hátránya, hogy közepeshez képest nem kiemelkedően gyors (de nem is lomha) páncélzat 0, de 6-os szinten egyik közepes sem a páncéljáról híres.
A Chi-Ri igen egy kakukktojásnak nevezhető, DE abszolút nem rossz. Lehet ott is 0 páncél és nem mozgékony viszont ezzel a géppel nem IS-8-asokak és E-75-ösökkel kell birkózni szemtől-szemben hanem a többi nagyobb gépet támogatni. Vannak kisebb átütéssel bíró közepes tankok is a szintjén (igaz mozgékonyabbak. Volt Chi-Ri-m és (szerintem)abszolút helyt tud állni. Lőttem ki vele több E-75-öt és még T-95-öt is prém lőszer nélkül! Jó persze nem szemtől-szemben, de nem lehetetlen jó eredményt elérni vele. Hidd el megéri átjutni rajta.
STA-1: Na ez érdekes masina mert alapon ez tényleg kínszenvedés! A 90mm-es M3A1 löveg hagy némi kivetnivalót maga után. A Chi-Ri 75-öse sokkal jobb mint ez. Azonban ha átjutsz rajta és meglesz a fullos Type 61 löveg akkor egyszerűen egy álom lesz. Gyors, lapos, kis célpont, nagyon gyorsan lő és erőset. Hátrány, hogy hátrafelé a kidudorodó motor miatt nem lehet egyenesen lőni meg a szokásos 0 páncélzat, de közepes gép szóval nem golyófogónak való.
Én a Type 61-nél járok jelenleg ami szintén remek tank. Én mondom ajánlom ezt az ágat. Ne higgyél mindenféle szóbeszédnek mert a japán harckocsik nagyon jók. Egyszerűen egy óvatosabb és megfontoltabb stílus kell hozzájuk nem úgy mint a szovjet gépeknél, hogy "hopp durr bele" és mindenkit lezúznak. Ezek a tankok tökéletesek arra, hogy az igazi közepes harckocsi stílust kitapasztalja vele az ember és hasznosítsa. Mint írtam nem játékosbarátak azonban aki megtanul bánni velük az imádni fogja. Tudom nagy közhely, de minden tank jó ha jól kezelik.
A németeknél a Leopárd 1 ág szinte dettó ugyan ez. Az E-50M az inkább a robosztusabb, nem olyan mozgékony, de jobb páncélzatú közepes családod képviseli. Röviden átmenet a közepes és a nehéz tankok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!