Segítsetet! Szüleim korlátozni akarják a számítógépem használatát, hogy sokat fogyaszt, és amiatt magas a számla! Hogyan bizonyítsam be, hogy biztos nem a gép dobja meg a villany számlát?
Megy éjjel nappal na és? Egyszerű mezei pc, nem nasa gép, biztos nem az csinál több ezres villany számlát!
De kell a torrent miatt hogy sokat menjen!
Más dolgok ia vannak ám amik eszik az áramot. A hűtő is megy folyton, a mosógép minden nap, a tesómnak van akváriuma, ott is megy a napi 6 7 óra világítás, meg a szivattyú vagy mi folyton.
A wifi is megy folyton, de tuti nem örülne apuci, ha lekapcsolnám, mert fogyaszt sokat!
A tvt se húzzák ki a konnektorból...
Akkor mi a bajuk, hogy megy a ggép éjjel nappal? Biztos nem fogyaszt oly sokat!
Hogy győztem meg őket, hogy nem a számítógép ami megy megállás nélkül felelős a magas villaért???
Segítsetek, tudtok adatot, vagy bármit mondani, hogy egy egyszerű asztali gép 024 ben 30 alatt mennyit fogyaszt?
Biztos vagyok benne hogy nem a gépem a oudas!
Vedd a géped fogyasztását (kb. 80-100 W-tól felfelé, alkatrész típusoktól és terheléstől függően), szorozd be 8 órával és 30 nappal, oszd el ezerrel, és a kWh eredményt írd be ide a nappali fogyasztásmérő rublikába, és klikk "számol".
"szorozd be 8 órával és 30 nappal"
Bocsi, hülyeséget írtam. .)
-> Szorozd be 24 órával és 30 nappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!