Tesztelte valamelyikőtök a Windows 10-et? Mik a tapasztalataitok?
Bárki számára elérhetőek az előzetes próba-kiadások.
Én véletlen próbáltam, de az több hónapja volt és csak virtuális gépen, a hecc kedvéért. Azt hittem kinyírja a HDD-m a sok kis fájljával. A telepítés vagy 40 percig tartott.
Nekem a külseje kicsit idegen volt. Meg úgy tűnt, hogy sokkal kevesebb a beállítási lehetőség. Biztos azért mert régebbi verzió volt, meg hát nem is ismerhettem mindent. Mivel a 8-at is kihagytam, úgy ezt is még pihentetem. Várom a pozitív tapasztalatokat.
+1. XP-rol valtottam w7-re (csak azert, mert 64 bites oprendszert akartam, XP 64 bit ugyanannyi melo lett volna, mint w7 64 bit), aztan azota se. 8-as nem erdekel, sztem a 10-es sem fog.
De a 7-esnel is megvartam, amig masok tesztelik, es amikor eleg sok lelkendezo iras szuletett, akkor valtottam. (volt szerencsem ugyfeleknel Vistat latni, nagyon nem akartam)
Én ugy tudom hogy 29-én kapjuk meg mi,akik nem regisztráltak külön egy insider nevü próba programra.
nem sok tapasztalat van még,ami van az elég jó.
29-én jön.
7\8-ról frissítheted, ha Xp-d vagy más rendszered van akkor 29-éig le kell töltened az előzetes verziót (, vagy később megveszed). Ha frissíted, utána csinálj gyári visszaállítást, ha nem akarsz lassulást.
Ha bövebben érdekel: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!