Miért törik a kép a monitoromon? Ips paneles monitor r9 270x kártyám van. Elcsúszik, vagy pl lapgörgetésnél egymásba csúszik.
Figyelt kérdés
Pár hete csinálta újratelepítés után, aztán újra telepítettem ismét, ugyanazt a vga drivert raktam fel és nem csinálta, most ismét újrakellet telepítsem mert ssdt vettem és újra raktam ugyanaz az amd driver és ismét csinálja.2016. jún. 19. 11:50
1/13 A kérdező kommentje:
van hogy felső alsó vagy középső részen jelenik meg és nem egy darab, hanem több kisebb rész csúszik össze.
2016. jún. 19. 12:09
3/13 anonim válasza:
Nekem ATI Radeon HD 3800 Series
van, ez nem csinál olyat.
4/13 anonim válasza:
ATI Radeon HD 3800 Series
Ez a videokártya nem a legjobb, de nincsenek vele ilyen problémák. Ezért ne cikizzen senki, de ha a processzorral van a baj akkor ajánlok egy processzort is: AMD K8 processzor
ha ez nem elég: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processzor 5600+
Ebből van 2
5/13 anonim válasza:
ATI Radeon HD 3800 Series
Ez a videokártya nem a legjobb, de nincsenek vele ilyen problémák. Ezért ne cikizzen senki, de ha a processzorral van a baj akkor ajánlok egy processzort is: AMD K8 processzor
ha ez nem elég: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processzor 5600+
Ebből van 2 nekem
6/13 anonim válasza:
Asus HD5450-SL-HM1GD3-L-V2 Videókártya
Ez meg egy profi videókártya, tuti nem fog ilyet csinálni
7/13 anonim válasza:
Unokatesómnak ilyen van: Asus GeForce GTX 750 (GTX750-PHOC-1GD5) Videókártya
8/13 A kérdező kommentje:
azt hiszed ilyen fos processzort rakok alá?
2016. jún. 21. 22:26
9/13 A kérdező kommentje:
am meg te ne írj ide, nem 13 évesek válaszát várom.
2016. jún. 21. 22:27
10/13 anonim válasza:
Nem te mondod meg hogy hova írjak és hova ne :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!