Zúg a laptopom.! Mi az oka?
Figyelt kérdés
Mikor bekapcsolom csendbe van egy ideig,aztán rákezd iszonyatosan zúgni.nincsen megterhelve,hisz akkor kapcsoltam be még nem is használtam! Már megnéztem és a ventillátor a hunyó,próbáltam olajozni meg ki tisztítottam,de még mindig ugyanúgy zúg:"( (megjegyzem:nem mai darab a laptop:acer extensa 5630)2016. jún. 20. 10:37
1/2 anonim válasza:
vegyél egy újat, kerül vagy 2 rugóba.
2/2 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez volt a baj a laptoppommal bekapcsoltam és kb. 10 perc után el kezdet zúgni 20 perc után hangosabb volt mint a porszívó.Én is kitisztítottam de az csak rontót a helyzeten mert befelé fújta a port és így teljesen eltömödöt már be se kapcsolt a ventilátor. Elvimet szervizbe úgy kb. 8000-ért kitisztított és a hűtőpasztát is kicserélték.Évente kel hűtőpasztát cserélni ha megéred a szervizbe elmagyarázzák hogy mi is az a hűtőpasztát és hogy működik, igazából a lényege az hogy megvédi a CPU-t (a számítógép "agya") hogy szó szerint megsüljön így a gép teljesen tönkremenj. Én egy fél éve kaptam ezt a laptopot (első laptop) apukám elkérte az egyik barátjától mert ő új laptopot vet és ki akarták dobni helyette megkaptam én 10-11 éves a laptop.Én semmit se tutam arról hogy hogy is működik meg hogy kel-e tisztítani vagy menyi időnként kel szervizbe vinni ezért egy csomót olvastam róla az interneten. Ha valami kérdésed lenne nyugodtan írj itt privátba vagy ha ehez a kérdéshez kapcsolódik a kérdésed alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!