Az android vagy az ios rendszerű telefon a jobb?
Telefont szeretnék venni és nem tudom hogy melyik rendszer a jobb, gyorsabb. A két telefon: lg g2, iphone 6
Kamerába melyik jobb?
Előre is köszönöm a válaszokat!!!
Gondolom nem G2 hanem a G5 re gondoltál. Mind az IPhone6 mind a G2 szuper készülék. Bár a G5 igazi ellenfele az IPhone 6s .
Op rendszer? Hát ennek is annak is vannak hibái.
Az android egyre stabilabb mar egy középkategóriás készüléken is szépen megy, nem hogy egy csúcs készüléken. Személyre szabható.
Az iPhone meg tényleg olyan mint egy kőbalta. Azt tudja amit kell. Nincs tele nyomatva sok felesleges alkalmazással. Viszont az kell hogy tetszen neked is mint a fejlesztőknek. Nekem is nagyon furcsa volt h háttérképen kívül csak az ikonok elrendelését tudom számomra tetszetőssé tenni. Szokni kellet.
Kamerában melyik a jobb?
Hát ha egy valamiben amiben az IPhone mostanában nagyon elmarad. Az pedig a kamera. Nappal szép képeket csinál. Viszont este? Hat inkább nem mondok semmit. A konkurencia "fény" évekkel megelőzte(micsoda szóvicc) Ugyan úgy f2.2 rekeszérzekenységgel dolgozik mint egy átlag 2011es telefon. (G5 f1.8 / Galaxy S7 f1.7) kisebb értek a jobb.
Csak egy iPhone tulaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!