Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen laptop ot vegyek, ami...

Milyen laptop ot vegyek, ami jó de kb 100e ft körül van csak?

Figyelt kérdés
Olyat keresek, aminek nem lesz hamar aksi vagy egyéb baja. Legtöbbször online filmnézésre használom és sima netezésre. Nem játszok rajta, de van hogy kell letöltenem programokat pl egy video szerkesztő programot stb. Alap használó tudásom van a,úgy hülye vagyok hozzá, úgyhogy olyat is keresek, amit nem kell állandóan újratelepíteni stb. mit ajánlotok? Ja és könnyű, vékony legyen. Valahogy azért nézzen ki.
2016. jún. 27. 19:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Lenovo 100. Olcsó (79 ezer), van benne 4 GB, operációs rendszer nélkül ennyi. Összesen nincs 1,5 kg-nál több és vékony, de nem kicsi.

[link]

2016. jún. 27. 19:42
 2/12 anonim ***** válasza:

Itt nézzél körül.

[link]

2016. jún. 27. 19:44
 3/12 A kérdező kommentje:
nem az a baj hogy nme tudom hol nézzem, hanem hogy nme tudom melyik a jó.
2016. jún. 27. 19:46
 4/12 anonim ***** válasza:
44%

Akkor nem kell állandóan újratelepíteni, ha veszel rá valódi kódos védelmet. Például ezt: [link]

Az én gépemen a Windows7 majdnem három éves és hibátlanul működik.

2016. jún. 27. 19:47
 5/12 anonim ***** válasza:

Ez a könyvtári másodgépem, Win10-et telepítettem rá, nincs vele semmi gond. Internetre és filmnézésre ajánlották, akció volt az Auchanban. Plusz egy év garanciát vettem hozzá, így 3 év van rajta.

Vékony, 1 kg a súlya, könnyen hordozható.

2016. jún. 27. 19:50
 6/12 anonim ***** válasza:
2016. jún. 27. 19:50
 7/12 A kérdező kommentje:
köszi. Akkor a lenovo.k jók? volt egy tabletem lenovo és imádtam, de kipurcant nagyon hamar. Se kép se hang.
2016. jún. 27. 19:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Ilyen alacsony árban nem lehet általánosítani, hogy melyik márka a jó, mind ugyanolyan (rossz) minőséget képvisel. Általában a dell gépek szoktak az árkategóriákon belül dominálni, a lenovo, samsung pedig az alján lenni.
2016. jún. 27. 21:12
 9/12 A kérdező kommentje:
ok. szóval a Dell az már jó.
2016. jún. 27. 22:37
 10/12 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy rosszak a Lenovok?

Itt ez a laptop, Lenovo ez is, lassan 3 éves lesz, nem kellett rajta operációs rendszert cserélni, nem volt szervízben, egyáltalán semmi baja! Az akkuja most is 4 órát bír.

Nagyon sok múlik azon, mennyire hajtod túl mindenféle, túlmelegedést és leállást okozó játékokokkal, van-e rajta megbízható, akár fizetős védelem.

2016. jún. 28. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!