Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan törölhetnék le az...

Hogyan törölhetnék le az adattárolómról egy filmet?

Figyelt kérdés
Total Commander-el próbáltam, de azt írta ki szüntessem meg az írásvédettséget.
2016. júl. 1. 14:30
1 2
 1/11 Hominida ***** válasza:
Mégis milyen adattároló az?
2016. júl. 1. 14:41
 2/11 tabaki ***** válasza:
És megszüntetted az írásvédettséget, vagy most mi van?
2016. júl. 1. 15:42
 3/11 A kérdező kommentje:
Eddig tudtam filmet rá tenni, csak ma írta ezt ki. Megformázni nem akarom, mert akkor egy csomó film eltűnne róla.
2016. júl. 1. 15:51
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha lenni pendrive ( kicsi izé amit gépen lyukba kell dugni) akkor lehet rajt kis kapcsoló amit véletlenül átkapcsoltál

Persze lehet más gond is , de ha értelmesen tudnának az emberek kérdést feltenni akk valszinüleg fel sem kéne tenniük

2016. júl. 1. 20:03
 5/11 Hominida ***** válasza:
Még mindig kíváncsian várjuk, hogy milyen adattárolóról van szó.
2016. júl. 1. 21:27
 6/11 tabaki ***** válasza:
Engem az is érdekelne, kinek és mire válaszoltál a rejtélyes 3. hozzászólásban. Gyakran látogatnak meg a Hangok? Lehet, hogy te már megbékéltél velük, de mit mondjak, így kívülállóként megtapasztalva eléggé hátborzongató.
2016. júl. 2. 00:58
 7/11 A kérdező kommentje:

Amúgy ilyenről van szó:

[link]

Vagy talán ez nem adattároló. Amúgy meg nem vagyok idióta, csak odaírtam, hogy most fordult velem elő először.

2016. júl. 2. 08:38
 8/11 anonim ***** válasza:
Idióta nem vagy (legalábbis nem biztos) csak dilettáns ami alapban nem gond, de annyira nem tudod elmondani a problémád részleteit hogy azt javaslom vidd az eszközt szervizbe . Tudom neked hihetetlen , de azzal semmivel nem tudunk többet a gondodról hogy látunk egy fényképet ... ezt ugy képzeld el mintha felhivnád az autószerelödet hogy nem indul az autód, utána mikor részleteket kérdez küldenél neki egy képet róla hogy nézze meg
2016. júl. 2. 15:55
 9/11 Hominida ***** válasza:

Hát akkor legalább annyit sikerült megtudnunk, hogy egy külső merevlemezről van szó. Az "adattároló" szó csak ennyit fejez ki: [link] .

Vagy a fájl R, S és/vagy H attribútuma van bekapcsolva, ami a Total Commander Fájl|Change attributes menüpontjával állítható át, vagy valamilyen program megnyitva tartja azt a fájlt. Az utóbbi esetben meg kell keresned a programot, és abban vagy bezárni a fájlt, vagy a programot leállítani.

2016. júl. 2. 16:58
 10/11 anonim ***** válasza:

#9 Gondolkodhatnál kicsit , ha a szerencsétlen kérdezö megértené amit irtál és egyáltalán lövése lenne a fájlattributumokról akkor nem igy tenné fel a kérdését ahogy tette

Egyébként hangzatos amit irtál , de föleg csak az .

H (hidden) attribbal nem is látná a fájt ( kétlem hogy a TC-je be lenne állitva minden fájl láthatóra ) , arra ötlet se jutott eszembe hogy egy film (valszin .avi) mitöl-kitöl kapna system attribot . readonly épp lehetne , de ugye állitólag eddig nem volt az , megint a kérdés hogy honnan az R attrib ....

De vájtagyu válaszod alapján megszültem a helyes választ trogloditánknak , ime :

Bátya , mielött letörölné' egy filmet ugyan csukjad má' be a lejátszóprogramot amivel nézted ( virágot az öltözöbe :D

2016. júl. 2. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!