Hogyan törölhetnék le az adattárolómról egy filmet?
Ha lenni pendrive ( kicsi izé amit gépen lyukba kell dugni) akkor lehet rajt kis kapcsoló amit véletlenül átkapcsoltál
Persze lehet más gond is , de ha értelmesen tudnának az emberek kérdést feltenni akk valszinüleg fel sem kéne tenniük
Amúgy ilyenről van szó:
Vagy talán ez nem adattároló. Amúgy meg nem vagyok idióta, csak odaírtam, hogy most fordult velem elő először.
Hát akkor legalább annyit sikerült megtudnunk, hogy egy külső merevlemezről van szó. Az "adattároló" szó csak ennyit fejez ki: [link] .
Vagy a fájl R, S és/vagy H attribútuma van bekapcsolva, ami a Total Commander Fájl|Change attributes menüpontjával állítható át, vagy valamilyen program megnyitva tartja azt a fájlt. Az utóbbi esetben meg kell keresned a programot, és abban vagy bezárni a fájlt, vagy a programot leállítani.
#9 Gondolkodhatnál kicsit , ha a szerencsétlen kérdezö megértené amit irtál és egyáltalán lövése lenne a fájlattributumokról akkor nem igy tenné fel a kérdését ahogy tette
Egyébként hangzatos amit irtál , de föleg csak az .
H (hidden) attribbal nem is látná a fájt ( kétlem hogy a TC-je be lenne állitva minden fájl láthatóra ) , arra ötlet se jutott eszembe hogy egy film (valszin .avi) mitöl-kitöl kapna system attribot . readonly épp lehetne , de ugye állitólag eddig nem volt az , megint a kérdés hogy honnan az R attrib ....
De vájtagyu válaszod alapján megszültem a helyes választ trogloditánknak , ime :
Bátya , mielött letörölné' egy filmet ugyan csukjad má' be a lejátszóprogramot amivel nézted ( virágot az öltözöbe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!