Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Telefonba való MicroSD kártya...

Telefonba való MicroSD kártya mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Tud valaki linkelni egy oldalt? Vagy esetleg mondani árakat? Nem valami teszkós kéne XD
2010. ápr. 24. 19:51
 1/3 A kérdező kommentje:
8 gigás bocs kifelejtettem ^^
2010. ápr. 24. 19:52
 2/3 czibles ***** válasza:
47%

egyféle microSD kártya van csak.

[link]

2010. ápr. 24. 19:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Egy szabvány van, de a márkával együtt a minőség is eltérhet.

Artisjus matrica nélkül jelentősen olcsóbb, mint a boltokban.

Itt nézz szét:

[link]

2010. ápr. 24. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Milyen memória kártya kell egy okos telefonba, és mennyibe kerül?

Valami microSD vagy mi. Van olyan? Mennyibe kerülnek, és milyen méretűek vannak? A telefonba max 32gigáig bövíthető. Az drága?

16 gigás memória kártya, az mennyire elég egy telefonba?

Most fogok venni okos telefont, és kérdeztem ismerősömet, hogy ha 16 gigás memória kártyát veszek bele, az mennyire elég. Azt mondta Az hamar betelik, inkább vegyek 32 gigásat. De, a 16 gigás mennyire elég? Tele akarom rakni zenével, meg játékokkal, alkalmazásokkal...

Mobilinternetes SIM kártya telefonba?

T-mobile-os Mobilnet csomagom van és szeretném azt tenni a telefonomba, honnan tudom, hogy az azt az Internetet használom és nem a telefonom által támogatott WAP-ot?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!