Pendrive titkosítás feloldása?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Biosban merevlemez és SSD titkosítást állítottam be, minden szuperül működött mindaddig, amíg BIOSt nem frissítettem. Sajnos az új verzió nem támogatja az ékezetes betűket, márpedig a jelszóban van egy ö betű. Tegyem át egy másik laptopba és kapcsoljam ki abban?
Szóval ahogy elküldi az egyik fél az üzenetet, a másik rákattint és minden egyes alkalommal beírja a jelszót? Vissza lehet csinálni ha mégsem akarok titkosítást? Kell hozzá mindkét fél beleegyezése hogy titkosított legyen, vagy csak az én telefonom lesz az?
Hogyan kell jelszóval levédetni, hogy csak én férhessek hozzá?
Már próbálkoztam pár dologgal tulajdonost változtattam meg ienek de végül mindig azt írja hogy hozzáféréssel,írási módosítási engedéllyel kell rendelkeznem amit nem értek miért ír ki mivel egy felhasználó van a gépen és az a rendszergazda.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!