Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az informatika tanárom feladot...

Az informatika tanárom feladott egy feladatott . Full hülye vagyok e téren. A régi cisco még ment ugy ahogy de az uj változatát már fullra nem értem. Valaki elmagyarázná hogy kéne megcsinálnom?

Figyelt kérdés
Https://drive. Google.com/open? Id=1AP0zH6FOkgV-HROkZp8UmOMztEhCJklG
2020. ápr. 17. 12:22
 1/1 A kérdező kommentje:
2020. ápr. 17. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Van olyan oldal, ami átnézi milyen oldalakon vagyok regisztrálva az email-címemmel?

Pl. webshop-ok, álláskereső portálok stb. Van ahonnan le szeretném törölni magam, de még régen álláskeresés közben regisztráltam fel több helyre. Nem akarok még később is esetleg random értesítőt kapni 1 év után, hogy ez meg az.

Local multiplayer interneten keresztül?

A barátaimmal szeretnénk régi multi játékokat játszani, de nagyrészüknek már nincsenek szerverei, és nincsen alkamunk üsszeülni sem. Úgy emlékszem egyszer láttam egy videót, hogy lehet interneten keresztül "virtuális lan" hátózatot létrehozni, hogy azon játszink de nem...

Milyen levelezést helyettesítő vagy pótló megoldásokat használunk napjainkban? Ismertessen legalább kettőt!

Ez a feladat, ám nem nagyon jutott eszembe semmi a Messengeren kívül, tudna valaki mondani még? Köszönöm!

Van ilyen videó megosztó platform?

Olyan videó megosztó platformot keresek ahonnan a videóanyag letöltése lehetetlen (vagy majdnem lehetetlen) csak egy bizonyos ember egy megadott időben tekintheti meg.

Milyen könyv segítségével tudnék felkészülni az informatika érettségire? Ahogy néztem a feladatokat nem nehezek, csak kellene egy olyan könyv, ami...

Idén ősszel szeretném tenni a középszintűt, és sajnos csak most jöttem rá, hogy kell.Egyébként lelkes vagyok, rászánom a nyaram:) előre is köszönöm a segítségeket

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!