Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » SOS! Instagramon hogy tudom...

SOS! Instagramon hogy tudom megnézni a régi biomat?

Figyelt kérdés
Régen valahogy megtudtam nézni, de már nem emlékszem, hogy hogy lehet. Nagyon fontos lenne! Tudom, hogy valahogy meglehet nézni, tehát olyat ne írjatok, hogy nem lehet. Köszi!

2020. jún. 4. 22:21
 1/2 anonim válasza:
Azt hiszem, ha gépről jelentkezel be akkor kiad ilyen fiókadatokat.
2020. jún. 5. 06:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Beállítások - biztonság - adatok elérése - infók a profilban - korábbi bemutatkozások
2020. jún. 8. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Mit tudnék tenni, hogy újra hozzáférést kapjak a régi instagramomhoz?

Pár évvel ezelőtt csináltam egy outlook-os fiókot, és már évekkel ezelőtt volt valami baj vele, hogy kért biztonsági kérdéseket, de sosem foglalkoztam vele, mert időközben lett egy állandó használatban lévő, így ag csak a facebook bejelentkezéséhez kellett. Nem rég...

Az unokatestvérem csinált egy instagramos mémes oldalt a régi általános iskolájáról. De törölte az oldalt. Lehet valami baja belőle? Többi lent

Na szóval törölte az oldalt, amin a tanárokról voltak mémek. De a képeket a mémekhez nem ő fotózta. Bajba kerülhet miatta? A rendőrségen már tettek feljelentést. Kirúghatják ez miatt az iskolájából?

Instagramon töröltem a régi fiókom. A törlés okánál az, , Új fiókot hoztam létre" helyett véletlenül azt választottam, hogy, , Valami más". Van már 2...

Mármint azt gondolom nem törlik azért, mert nem azt jelöltem meg, hogy új fiókot hoztam létre, mégis van másik fiókom, nem? Vagy lehet ebből gáz?

Miért írja ki régi instagram tagoknál, hogy XY nevű facebook ismerősöd XY néven van jelen az instagramon?

Nem most hozták létre a profiljukat, hanem évek óta, csak én nem követem őket. Hogy tudom azt megcsinálni, hogy engem is így kiírjon másoknál?

Miért van az, hogy az Instagramon nem tudok megjelölni mást, mert azt írja ki, hogy egyes művelet le van tiltva?

Két Instagram fiókom van, az egyik üzleti, a másik személyes és az egyik fiókomnál (az újnál, amit pár órája készítettem) nem engedi, hogy ellenőrzött profiloknál megjelöljek embereket. Azért gondolom, hogy csak ellenőrzött profiloknál csinálja ezt, mert egy nem...

Hogyan lehet instagramonn beallitani a kepeknel h a regi kepeimet mas ne lassa csak en?

Nem szeretnem torolni a kepeket csak beallitani h mas ne lassa. Ha meggondolnam magam akkor pedig vissza allithatnam. Olyasmire gondolok mint facebookon a "csak en" funkcio.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!