SOS! Instagramon hogy tudom megnézni a régi biomat?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Pár évvel ezelőtt csináltam egy outlook-os fiókot, és már évekkel ezelőtt volt valami baj vele, hogy kért biztonsági kérdéseket, de sosem foglalkoztam vele, mert időközben lett egy állandó használatban lévő, így ag csak a facebook bejelentkezéséhez kellett. Nem rég...
Na szóval törölte az oldalt, amin a tanárokról voltak mémek. De a képeket a mémekhez nem ő fotózta. Bajba kerülhet miatta? A rendőrségen már tettek feljelentést. Kirúghatják ez miatt az iskolájából?
Mármint azt gondolom nem törlik azért, mert nem azt jelöltem meg, hogy új fiókot hoztam létre, mégis van másik fiókom, nem? Vagy lehet ebből gáz?
Nem most hozták létre a profiljukat, hanem évek óta, csak én nem követem őket. Hogy tudom azt megcsinálni, hogy engem is így kiírjon másoknál?
Két Instagram fiókom van, az egyik üzleti, a másik személyes és az egyik fiókomnál (az újnál, amit pár órája készítettem) nem engedi, hogy ellenőrzött profiloknál megjelöljek embereket. Azért gondolom, hogy csak ellenőrzött profiloknál csinálja ezt, mert egy nem...
Nem szeretnem torolni a kepeket csak beallitani h mas ne lassa. Ha meggondolnam magam akkor pedig vissza allithatnam. Olyasmire gondolok mint facebookon a "csak en" funkcio.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!