Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A közösségi oldalakon mit...

A közösségi oldalakon mit jent a poszt/posztolás és az instagram?

Figyelt kérdés
Mostanában felkapott lett ez a két kifejezés és sajnos nem tudom mihez kapcsolni. A válaszokat megköszönném.

2020. jún. 9. 17:04
 1/4 anonim válasza:
100%
Poszt/posztolás azt jelnenti, hogy közzétesz egy fotó vagy ideót a közösségi hálón tehát a poszt maga a fotó cagy videó amit közzétett és a posztolás az a közzétételési folyamat
2020. jún. 9. 17:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Elso jol mondja

A masodik, az Instagram pedig egy alkalmazas, ahol embereket kovethetsz,akiket ismersz, vagy zeneszeket, szineszeket, akarmilyen oldalakat.

2020. jún. 9. 17:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ide is tudsz kepeket kirakni, beszelgetni emberekkel, illetve hirdethetsz is posztokat(kepeket) ha ceged van
2020. jún. 9. 17:40
 4/4 anonim ***** válasza:

"mit jent a poszt/posztolás"

Az angol "post" igéből származik, aminek jelentése:

"felad, postára ad, postáz, tájékoztat, közzétesz"

[link]

"és az instagram"

Az instagram neve az instant kamera (ezek azok az analóg kamerák, amik a rögzített képet egyből ki is nyomtatják - ezt a Polaroid nevű cég találta ki: [link] ) és a telegram (Magyarországon ezt táviratnak hívták, sőt, hívják: [link] és az USA-ban is van még: [link] )

2020. jún. 9. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Ha belájkolok egy oldal vagy az oldal egy posztját az ugye nem jelenik meg mások hírfolyamában?

Azt tudom, hogy ha más rákeres a posztra ott leszek a lájkolók között, de nem akarom, hogy alapból lássák mások, hogy lájkolok egy oldalt és utána annak a posztjait.

Hogyan lehet pénzt keresni a különböző közösségi oldalakon való posztolással?

Először is le kell szögezni, hogy nincs vállalkozásom, saját brandem. Nem árulok semmit. Csupán posztolással - akár saját "alkotás" feltöltéséről, akár megosztásról, továbbposztolásról legyen szó. Mi a módja, menete a különböző social media felületeken való aktív...

Facebookon készítettem egy oldalt magamnak a profilomhoz, viszont sehogysem tudok azon keresztül posztolni más oldalakra?!?

Már letöltöttem a pages alkalmazást is, de ha egy csoporton vagy oldalon belül szeretnék posztolni az oldalamról, akkor csak a személyes oldalamról hagyja! Hogyan tudom beállítani azt, hogy önálló lapként kezelje az oldalamat és tudjak rajta keresztül posztolni?

Mit gondoltok azokról, akik nyaralásos képeket posztolnak folyton?

Én nem tudok elmenni nyaralni és vagyunk még így páran. Mégis vannak olyan ismerőseim, akik folyton kiposztolják, hogy épp most milyen jó nekik, mert itt vagy ott vannak. Drága fesztiválon, vagy épp tengerparton. Nem szemétség ez egy kicsit, a kevésbé tehetős...

Régi myvipemre feltöltött képeket, hogyan szedhetném le? Fent van az még egyáltalán?

nem tudom már a jelszavam, csak az email cimemet, de olyan jó fotók voltak fennt, amik nincsenek meg sajnos, csak az azok készültek bbelőle amiket feltölt7ttem

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!