Miért tölt be lassan a Wikitravel?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
"A fiók pillanatnyilag nem érhető el. A fiók rendszerhiba miatt pillanatnyilag érhető el. Reméljük, ez rövidesen megoldódik. Kérjük, próbáld újra néhány perc múlva." pár perce asztali laptopon írja ki, telefonon egyelőre működik, Mit tegyek, feltörték volna? üzenetet nem kaptam, buktam igy fiókot?
Tájékoztatást kaptam arról, hogy kupont kaptam, mert technikai hibatt nem tudták kiszállítani a csomagomat. A leírás szerint a kupont a fiókomban találom meg és 3 hónapom van felhasználni. Igen, de a fiókomban hol? Nem találok ilyen menüt. Ha bármit hozzáadok a...
Nálunk ZTE és ZTE EXT hálózat van. De ha a jelerositore akarok menni vagy a fő wifire kikell kapcsolnom a wifit es ugy vált at van megoldás hogy automatikus an az erősebbre váltson? Hiába kapcsoltam be az intelligent wifinel akkor se vált at magától
van jó pár eladó holmi amit a hetekben kezdtem feltölteni. Jelenleg 6 aktív hirdetésem van,de a Facebook korlátozta így csak aug 1 én tölthetek fel. A havi 20 biztos,hogy nem volt meg. 2019 óta használom, figyelmeztetésem korlátozásom nem volt. Miért van...
Le lehetek tiltva a kommentelésről (anélkül, hogy tudnék róla)? Vagy lehet, hogy a videó feltöltőjének jóvá kell hagyni a kommenteket? Vagy milyen oka lehet még?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!