Mi történhetett a google drive-on?
A napokban csináltam egy biztonsági mentést. Természetesen két külső merevlemezen is megvannak a fájlok titkosított formában, illetve ma felraktam a google one-ra. 43.5GB ennyit foglal a fájl. Erre mikor végzett a feltöltéssel csak 40,4GB
Azzal a 3,1GB-vel mit csinált? Megint nem szeretném feltölteni, mert így is 6 órán keresztül csinálta. A hotelben, ahol éppen lakom csak ilyen net van. Nem is ez a lényeg, hanem hogy miért nem egyezik a feltöltött és a bázis fájl mérete?
Ugyanez a problémám és a mocskosok nem képesek semmilyen érdemi választ adni a problémára! Hogy képzelik ezt, hogy fizetek egy szolgáltatásért és megcsapolják a fájljaim! Úgy, hogy közben semmi olyan tartalom nincs benne, amely ellenkezne a szerződési feltételekkel.
A dolog időközben tárgytalanná vált! Pc-fórumon megválaszolták.
Vélhetően csak alkalmaztak egy gzip tömörítést a fájlon.
SHA256sum-al rámegyek és ellenőrzöm, én hülye meg azt hittem hogy ez csak .iso fájlokra vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!