Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Előfizetett valaki a vipmailra...

Előfizetett valaki a vipmailra, az indamailre, vagy a citromailre? Ha igen, akkor miért? És mit kapsz a havi 2000 ft-ért?

Figyelt kérdés

2023. nov. 28. 18:25
 1/3 anonim ***** válasza:
41%

Igen.

Azért, mert 20 éve az a címem, mindenki azt ismeri, és nincs kedvem váltani. Havi 2 ezer forint meg nem vág földhöz.

2023. nov. 28. 18:32
 2/3 anonim ***** válasza:
87%
Még viccnek is rossz.
2023. nov. 28. 22:16
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus kidobott pénz az ablakon. Ingyenesen százszor jobb szolgáltatók vannak és lásd, vannak olyan furcsa emberek akik ennek ellenére is kinyitják a pénztárcát:”D
2025. márc. 4. 02:21

Kapcsolódó kérdések:

Most költöztem faluról városba, így az eddigi élhetetlen mobilnet megosztást végre leváltja a Gigabites net. A telekomnál kötöttem 2000/1000-es...

Ha jól értem akkor ez a modem alapból tudni fogja a Wifit, illetve lesz rajta 1 lan port? Nekem igazából csak a gépembe kéne kábelen a net, mivel ott játszom, tv-re illetve egyéb más dolgokra tökéletes a wifi is. A kérdés az lenne hogy ha jól gondolkozom, akkor nekem...

Mit tegyek szerintetek a régi facebook beszélgetésekkel?

Visszatekerve van vagy 2000 chat. Van, hogy értelmes beszélgetések akadtak félbe. Mégsem tudom egyszerre az összeset elővenni és rendezni sem tudom őket mert csak ez a végtelen letekerés van.

Melyik szolgáltató melyik csomagját válasszam?

Most fogok netet és tv-t beköttetni. Telekomot és Digit néztem. Melyik szolgáltató lehet a stabilabb? Mindkettőnél van 1000-es net, telekomnál 2000-es is. Szívem szerint ezt választanám, de úgy tudom itt már hardveres követelmények is vannak. Ergo mezei pc, ps4,...

Telekom Sagemcom F@st 5670 routere került beszerelésre, 2000 / 1000 mbit intertnettel. A probléma hogy amint a 2.5GBLAN portba teszem a vezetéket az...

Youtube videó, PC-n való játéknél 20percenként elmegy az internet, viszont ha a normál LAN portba teszem a vezetéket akkor működik minden és az internet sem megy el. De így nincs akkora adatátviteli sebességem.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!