Előfizetett valaki a vipmailra, az indamailre, vagy a citromailre? Ha igen, akkor miért? És mit kapsz a havi 2000 ft-ért?

válasza:Igen.
Azért, mert 20 éve az a címem, mindenki azt ismeri, és nincs kedvem váltani. Havi 2 ezer forint meg nem vág földhöz.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha jól értem akkor ez a modem alapból tudni fogja a Wifit, illetve lesz rajta 1 lan port? Nekem igazából csak a gépembe kéne kábelen a net, mivel ott játszom, tv-re illetve egyéb más dolgokra tökéletes a wifi is. A kérdés az lenne hogy ha jól gondolkozom, akkor nekem...
Visszatekerve van vagy 2000 chat. Van, hogy értelmes beszélgetések akadtak félbe. Mégsem tudom egyszerre az összeset elővenni és rendezni sem tudom őket mert csak ez a végtelen letekerés van.
Most fogok netet és tv-t beköttetni. Telekomot és Digit néztem. Melyik szolgáltató lehet a stabilabb? Mindkettőnél van 1000-es net, telekomnál 2000-es is. Szívem szerint ezt választanám, de úgy tudom itt már hardveres követelmények is vannak. Ergo mezei pc, ps4,...
Youtube videó, PC-n való játéknél 20percenként elmegy az internet, viszont ha a normál LAN portba teszem a vezetéket akkor működik minden és az internet sem megy el. De így nincs akkora adatátviteli sebességem.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!