Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem tudok belépni a Facebookra...

Nem tudok belépni a Facebookra? SOS!

Figyelt kérdés
Mai nap volt ez a nagy kimaradás 4 órától kezdve, elvileg egy-két órája működik újra. De engem továbbra sem enged be. Kijelentkeztetett mindenhonnan, és amikor most be akarok lépni akkor kétfaktoros azonosítást kér. Ezen nem tudok továbbhaladni, mert; kéri, hogy nézzem meg az értesítéseimet egy bejelentkezett munkameneten, de mivel mindenhonnan kijelentkeztetett a rendszer, nem tudom megerősíteni. A másik módszer az SMS-ben kapott kód, amire ezt a hibát írja: "Egy bizonyos időn belül csak korlátozott számú alkalommal lehet biztonsági kódot kérni. Ezt a korlátozást a biztonságod érdekében vezettük be. Ha segítségre van szükséged a fiókod megnyitásához, tájékozódj részletesebben, vagy próbáld meg újra később." Többször megpróbáltam a kimaradás alatt kódot kérni, valószínűleg ezért. Mivel ennyi opcióm van és másképpen nem tudom magamat azonosítani, mikor kaphatok újra SMS-kódot? Vagy hol tudnék gyorsan egyeztetni egy Facebook-munkatárssal? Sürgősen használnom kellene a Facebook fiókomat!

2024. márc. 5. 19:50
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
49%
Ki van veszélyben? A segélyhívó nem vette fel?
2024. márc. 5. 19:51
 2/36 anonim ***** válasza:
55%

Mostmár be tudsz lépni, mivel korábban globálisan leállt a META szolgáltatás.

A Facebook, Messenger és az Instagram már ismét használható!

2024. márc. 5. 19:52
 3/36 A kérdező kommentje:
Nem olyan mértékű a veszély, de az adott személyt nem tudom másképp elérni.
2024. márc. 5. 19:53
 4/36 A kérdező kommentje:
2-es, már használható, de ahogy írtam, nem tudok túljutnia kétfaktoros hitelesítésen, mert túl sokszor kértem kódot SMS-ben. Más mód pedig nincsen.
2024. márc. 5. 19:54
 5/36 anonim ***** válasza:
73%
Messengered nincs? Onnan engem például nem dobott ki, szóval nem kellett újra bejelentkeznem
2024. márc. 5. 19:54
 6/36 A kérdező kommentje:
Először a Messengernél tapasztaltam a kimaradást, onnan mentem át Facebookra. Mindkettőből kidobott.
2024. márc. 5. 19:56
 7/36 anonim ***** válasza:
0%
Így jártál. SOS, az...
2024. márc. 5. 19:56
 8/36 A kérdező kommentje:
Jó, ne hidd el, hogy SOS, de legalább segíts, akkor.
2024. márc. 5. 19:57
 9/36 anonim ***** válasza:
53%

Kedves Kérdező, én is ugyanezzel szenvedek, nem tudok belépni sehogy sem.

Ha esetleg találsz megoldást, kérlek írj! Én is írok, mihelyt megtudok valamit.

2024. márc. 5. 19:58
 10/36 A kérdező kommentje:
9-es, rendben, köszönöm.
2024. márc. 5. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Miért nem lehet belépni a facebookra?

Kijelentkeztetett ma délután kb fél órája és nem lehet belépni hiába írom be a jelszót és felhasználónevet, se a laptopon, se a telefonon.

A Facebookra való belépésemkor. Vajon miért? Már két hete ezt adja ki, nem tudok belépni.

Hiba történt. Ezt egy olyan műszaki hiba okozhatja, amelynek elhárításán jelenleg is dolgozunk. Próbáld meg újra betölteni ezt az oldalt.

Miért nem tudok belépni a Facebookra és az emailomba sem??

Kértem a Facebookon új jelszót, amit elküldtek az emailra, de oda sem tudok belépni. A Facebook azt irta ki hogy belépést észleltek Csehországból. Ezt már a múlt héten is irta és kérte hogy változtassam meg a jelszót, amit akkor meg is tettem, de most újra ez történt...

Nem tudok belépni se instára se facebookra. ' a webhely nem elérhető" semmit nem látok egyikből se? mi történt?

beírom a googliba hogy facebook vagy instagram, és kiírja hogy a webhely nem elérhető. egyáltalán nem látok semmit egyikből se. mi az ördög van, lécci segítsetek!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!