Nem tudok belépni a Facebookra? SOS!

válasza:

válasza:Mostmár be tudsz lépni, mivel korábban globálisan leállt a META szolgáltatás.
A Facebook, Messenger és az Instagram már ismét használható!

válasza:

válasza:Kedves Kérdező, én is ugyanezzel szenvedek, nem tudok belépni sehogy sem.
Ha esetleg találsz megoldást, kérlek írj! Én is írok, mihelyt megtudok valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Kijelentkeztetett ma délután kb fél órája és nem lehet belépni hiába írom be a jelszót és felhasználónevet, se a laptopon, se a telefonon.
Hiba történt. Ezt egy olyan műszaki hiba okozhatja, amelynek elhárításán jelenleg is dolgozunk. Próbáld meg újra betölteni ezt az oldalt.
Kértem a Facebookon új jelszót, amit elküldtek az emailra, de oda sem tudok belépni. A Facebook azt irta ki hogy belépést észleltek Csehországból. Ezt már a múlt héten is irta és kérte hogy változtassam meg a jelszót, amit akkor meg is tettem, de most újra ez történt...
beírom a googliba hogy facebook vagy instagram, és kiírja hogy a webhely nem elérhető. egyáltalán nem látok semmit egyikből se. mi az ördög van, lécci segítsetek!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!