Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ti, akik (nem) rendelkeztek...

Ti, akik (nem) rendelkeztek hivatalos névvel - sem tudtok vissza jelentkezni a facebookra?

Figyelt kérdés

Pár órája volt egy globális kiesés, a közeli ismerőseimnek már működik a platform, nekem viszont nem. Mivel ez egy nagyon régi profil (eszetlen gyerekkoromból) és nem a pontos nevem van megadva... arra gondoltam, nem lehet-e az, hogy szűrik a "valós" profilokat?

Semmilyen módszerrel sem tudtam a kétfaktoros hitelesítést vissza igazolni, mert nem jön az sms (se whatsapp-ra, se tel. számra) a hibaüzenet annyi, hogy "sajnáljuk, de jelenleg nem tudjuk elküldeni a kódot, próbálja meg később" - vagy valami hasonló kis eltéréssel.

Viszont az okmányok visszaigazolásával nincs probléma, mailre jön a hitelesítési kód.

2024. márc. 5. 21:45
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld újra később, de még írja is. A később az nem 2 perc múlva van, hanem pl. 1 óra múlva. És ezt ismételed amíg nem lesz jó. Ha most tömegek álltak neki ész nélkül jelszót cserélni vagy bejutni a profilba, a hozzá tartozó szolgáltatások ugyanúgy le lettek terhelve és instabilan működnek.
2024. márc. 5. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan lehet leellenőrizni, hogy egy adott ország hány atombombával rendelkezik? Szerintetek valósak a hivatalos számok?

Nyugat-párti országok: USA - 5428 Franciaország - 290 Nagy-Britannia - 225 Izrael - 90 Összesen: 6033 Kelet-párti országok: Oroszország: 5977 Észak-Korea: 20 Kína: 350 Összesen: 6347 Ezenkívül van még atomja Pakisztánnak (165) és Indiának (160). Őket nem...

Mivel kell rendelkeznie egy hivatalos kutyatenyésztőnek?

Nem magam miatt kérdezem, hanem pont amiatt, mert van itt egy család, akik állandóan tacskó kölyköket hirdetnek pénzért, és gyűlölöm a szaporítókat, ezért kérdezem, hogy ez mennyire van rendben, hogy évente 1x vagy 2x lefial a szuka tacskójuk egy almot, amit aztán a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!