Ti, akik (nem) rendelkeztek hivatalos névvel - sem tudtok vissza jelentkezni a facebookra?
Pár órája volt egy globális kiesés, a közeli ismerőseimnek már működik a platform, nekem viszont nem. Mivel ez egy nagyon régi profil (eszetlen gyerekkoromból) és nem a pontos nevem van megadva... arra gondoltam, nem lehet-e az, hogy szűrik a "valós" profilokat?
Semmilyen módszerrel sem tudtam a kétfaktoros hitelesítést vissza igazolni, mert nem jön az sms (se whatsapp-ra, se tel. számra) a hibaüzenet annyi, hogy "sajnáljuk, de jelenleg nem tudjuk elküldeni a kódot, próbálja meg később" - vagy valami hasonló kis eltéréssel.
Viszont az okmányok visszaigazolásával nincs probléma, mailre jön a hitelesítési kód.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nyugat-párti országok: USA - 5428 Franciaország - 290 Nagy-Britannia - 225 Izrael - 90 Összesen: 6033 Kelet-párti országok: Oroszország: 5977 Észak-Korea: 20 Kína: 350 Összesen: 6347 Ezenkívül van még atomja Pakisztánnak (165) és Indiának (160). Őket nem...
Nem magam miatt kérdezem, hanem pont amiatt, mert van itt egy család, akik állandóan tacskó kölyköket hirdetnek pénzért, és gyűlölöm a szaporítókat, ezért kérdezem, hogy ez mennyire van rendben, hogy évente 1x vagy 2x lefial a szuka tacskójuk egy almot, amit aztán a...
A kettő ugyebár nem ugyanaz...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!