Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a különbség a két telekomos...

Mi a különbség a két telekomos router között?

Figyelt kérdés

Technicolor FGA 2233/2235 MAG

A 2233 és a 2235-ös verzió között mi a különbség?

Az lehetséges, hogy a 2235-ös verzió a 2Gbit/s nethez van?

Köszi

2024. dec. 29. 21:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem SAGENCOM a router, mert tv, internet és vezetékes telefon is van, optikai kábeles. Telekom hozta.
2024. dec. 29. 23:44
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Mindkettő hulladék. Saját router jobb.
2024. dec. 30. 07:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Hol tudok olyan routert venni amibe az optika kábelt bele tudom dugni?
2024. dec. 30. 17:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Sehol. Beállítod a Trékomos eszközt bridge módba és UTP-vel utánarakod a saját routered.
2024. dec. 30. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Korlàtlan mobilnet van különbség a feltöltőkàrtyàs ill a havidìjas net között?

Jelenleg csak mobilnetet hasznàlok viszont a havidìjas csomagra nincs szükségem feltöltőkártyásnàl ha rà töltök 3000ft vagy igényszerint de ennyi 2-3 hónapra bőven elég, ìgy viszont 3000 körül ha kell ha nem megy havaonta. Egyedül a korlàtlan mobil net miatt aggódom...

Mi a különbség az access point és a mesh között?

Két egymás melletti egyszintes házba szeretnék wifi és kábeles kapcsolatot egyaránt biztosítani. Van egy szolgáltató router ami sugározza a wifi-t de ennyi.Hogyan építsem ki, hogy egy-egy 80+30 négyzetméteres lakrészen legyen stabil full net?Olvastam, hogy vannak ilyen...

Hogy lehet, hogy régen duóként tiktokozó barátok, szétválásuk után nagyon nagy különbséggel "keresnek" pénzt a párbajokkal?

Nem írhatok neveket, de több mint 1 évig, IRL tartalmat, azon belül autós stoppolást, és települések, tájak, rendezvények bemutatását csinálták show jelleggel. Az egyikük már jó ideje streamelt a neten, több platformon is. Hozzá csapódott a másik fél is, hogy jobb...

Mi a különbség a wifi router és a mesh wifi router között?

Nekem van egy szolgáltató által adott wifi-s modem/router (nem tudom melyik lényeg van 4 lan portja meg wifi-t sugároz). Gondolom egy másik routert ennek a másik lan portjába kéne csatlakoztatni egy hosszú kábellel. De a kérdésben említett 2 között nem tudom mi a...

Mi a különbség a két router között?

TP LINK Archer MR600, és TP LINK Deco X10-4G. Az egyik csak Wifi 5-re képes, de a másik már tudja a Wifi 6-ot is. Ugyan úgy 4G-s mindkettő, és az áruk is ugyan az. Melyiket érdemes megvenni? Milyen különbségek vannak még a két készülék között?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!