Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Zoom hivast szeretnek lebonyol...

Zoom hivast szeretnek lebonyolitani de a laptop nem erzekeli a kamerat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

a windows alap kamera alkalmazasat megnyitom ott latom a kamerat, a kis lampa is vilagit a kepernyo felso reszen a lencse mellett. ott mukodik, de a zoom-ba lepve nem. ujra tettem a legujabb verziot. a beallitasoknal engedelyeztem,hogy hozzaferhessen a kamerahoz, a vezerlopultba is engedelyeztem,hogy milyen program felrhet hozza a kamerahoz. es semmi.

Zoom inditasa, kamera teszteles, a kis LED vilagit a lencse mellett. ures fekete a kep. nincs letakarva semmivel. Ahogy mondtam a windows vagy ams kamerat kezelo alkalmazassal mukodik.tobb ujrainditas sem segitett.

tegnap 14:40
 1/2 anonim válasza:
Be van kapcsolva a zoomba a kamera? Illetve ha levan pl az OBS töltve elsődlegesen a zoom azt veszi nézd meg mit vesz a zoomb kamera beállitásainál
tegnap 14:55
 2/2 A kérdező kommentje:
zoom beallitasok, kamera hozzaferes engedelyezve. VAn egy elonezeti ablak, az fekete, a kamera mellett a led vilagit. OBS? arrol nem hallottam, az valami addon?
tegnap 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!