Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mire számítsak?

Mire számítsak?

Figyelt kérdés
Ha a 12 perces youtube videómat kevesebb, mint 2 óra alatt 200+ megtekintés érte.

ma 21:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Semmi nem következik belőle, amit ennyi információból le lehetne vonni. Ha nem tipikus a nézettség, és valami esetleg megpörgette, a hamis megtekintéseket a rendszer újraellenőrzés után majd levonja.
ma 21:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Interakciók száma, hogyan aránylik emellé? Megtekintések forrásánál mi dominál? Megjelenítések száma és forrása? 2 óra alatt és ezen információk hiányában nem tudom, mit vársz tőlünk, mert nem vagyunk jósasszonyok, de ha adsz gömböt és 20 ezer forintot, szívesen dalolok szép jövőt a videódnak...

2 nap után kirajzolódik a videó érdekeltsége, és a csatornád aktivitásának a függvénye is, hogy ez mennyire marad fenn. Kismillió tényezőn múlik, és nem kiszámítható.

ma 22:21

Kapcsolódó kérdések:

TEMU! Véletlenül nem küldtem vissza az egyik terméket! Mire számítsak?

Ugye visszakellett küldenem az egyik rendelésem mert nemvoltam vele megelégedve, kb 5 db termékről van szó, de én véletlenül kihagytam az egyiket, de ezt már csak akkor vettem észre amikor haza értem... Járt már így valaki? A temu mennyire foglalkozik ezzel?

Mire szamitsak 0,50 Mbit/s feltoltesi sebbesegtol?

Hamarosan faluba koltozik a csalad es 5mbit/s letoltes es 0,50mbit feltoltesi sebbesegunk lesz majd. A kerdesem a kovetkezoim? Ez a sebbeseg eleg online jatekoknak? Twitch hogyan fog mukodni ilyen internet alatt? Tudok majd nezni 1080P videokat youtubeon?

Steamen szeretnék vásárolni, milyen konkrét költségekre számítsak a játék árán felül?

OTP Mastercarddal fizetnék, azt akarom megsaccolni, mennyi lesz a végleges összeg, amit levonnak. Kerestem a bank ügyfélszolgálatát, de képtelenség volt belőlük értelmes információt kiszedni, csak a kártyacserét ajánlgatták, és a honlapon lévő hirdetményekben sem volt...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!