Google képkeresési találatok közül elavult tartalmakat hogyan lehet eltávolítani?
Pár éve használtam utoljára a Google tartalomeltávolítóját. Akkor még egyszerűbb volt.
Ha nem képet szeretnék az most is menne, de képeket hogyan lehet?
Nem személyiségi jogot sért, stb...
Hanem elavult és nem akarom hogy fenn maradjon. A link ahol szerepelt már 3 hónapja megszűnt, de a Google kereső változatlanul megtalálja.
Itt mit hova kell bemásolni, berakni?
Köszönöm előre is! És elnézést kérek, laikus vagyok!

válasza:A Google nem tárol képeket.
"A link ahol szerepelt már 3 hónapja megszűnt"
Akkor úgyse éri el senki. Csak aki már akkoriban megnézte es benne van a gépén a cacheban.
Kapcsolódó kérdések:
Van egy találat, amit nem szeretnék fent tudni és már pedig a weboldal is megszűnt, amin van. Hol tudom jelenteni? Jelentettem már, de úgy ítélték meg a találatot, hogy nincs vele gond. Aztán olyan is volt, hogy írták, hogy törölve de még mindig fent van
Egy Excel-em van, ahol csak az 'A' és 'B' oszlop van. Ha az egyikben nincs érték, a másikban sincs. Szóval ha bármelyik üres a kettő közül akkor az a sor törlendő. Nyilván nem egyesével akarom törölgetni.
A google fiókomba bejelentkezett egy ismeretlen ezköz, ugye ezt látom az andorid.com/find-on keresztül, és nem tudom eltávolítani. Nagyon fuzsztrál hogy érzékeny adatokhoz férhetnek hozzá, nagyon sok helyen a google fiókommal jelentkezek be. A kétfaktoros azonosítás be...
Tehát van egy email cím amit nem én csináltam csak néha használtam és be vagyok rajta jelentkezve folyamatosan viszont közbe valaki megváltoztatta a jelszót és azt írja ki értesítésnek a Google, hogy fiókművelet szükséges. Én megpróbáltam eltávolítani a Google...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!