Laptop újraindulása után Firefoxból több száz könyvjelző és rengeteg előzmény meg űrlapkitöltés eltűnt. Hogyan lehetne SOS visszahozni?
Laikus vagyok, kérlek, úgy írjátok le!
Nagyon fontos lenne.
Online Mozilla fiókba bejelentkezve nem voltam. De offline tuti meg van valahol.
Köszönöm!

válasza:És azt onnan hogy tudom betölteni? A legutolsót kellene akkor ugye?
De hogy varázsoljam oda a böngészőbe?

válasza:Lehet, hogy csak csinált egy üres profilt a Firefox. Nyiss egy parancssort, és másold be ezt:
"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -profilemanager
Itt láthatod, milyen profiljaid vannak, nézd végig őket.
Köszönöm!
De utána hogyan illesszem be? Hogy vissza is jöjjön minden.
Miért nem válaszoltok? Amit leírtatok az biztos igaz, de önmagagában kevés.
Szerettem volna szervíz nélkül megoldani, de úgy látom nem fog menni.

válasza:

válasza:Én csak egy tippet adtam, nem biztos, hogy az a baj.
Ha végignézed a profiljaid, és esetleg valamelyikben benne vannak a könyvjelzők, akkor a profilemanager-ben be kell pipálni, hogy azzal induljon a Firefox.
Kapcsolódó kérdések:
Arra gondolok, hogy hol találom meg azokat az azonosítókat és jelszavakat, amiket a böngésző tárol? A Firefox 42.0 szinte minden részét végigbogarásztam, de nem találom... Nem a mentett jelszavak helye érdekel, azokat fejben tartom többnyire, hanem a többi mentett...
Újra telepítettem a firefoxot, de nem akarom a teljes profil mappát visszarakni a régiből, hátha azt a hibát is visszaraknám, ami miatt újra kellett telepíteni (átlagban napi egyszeri totális géplefagyás, mindig firefoxos böngészés közben). Az említett előzményekre...
Adott egy oldalon egy szövegdoboz és az oldalra mutató link bannerrel. Az a kérdés, hogy a forráskódjába hogy lehetne beágyazni azt, hogy ne csak megnyissa a linket, hanem egy szöveget hozzáadjon a szövegdobozhoz?
2 Weboldal megosztás után miért látszik az a szó, hogy "Űrlapkitöltés" a fecabookon amikor én ilyen opciót nem adtam meg.3 A Share gomb miért nem működik mobiltelefonon?
Van valami féle kezelő? Mert elírtam a címet és mindig az egy olyan weboldalt hoz be, hogy megvehetem a domaint... (sorozat-barat.com helyett sorozatbarat.com-ot írtam véletlenűl..)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!