Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Laptop újraindulása után...

Laptop újraindulása után Firefoxból több száz könyvjelző és rengeteg előzmény meg űrlapkitöltés eltűnt. Hogyan lehetne SOS visszahozni?

Figyelt kérdés

Laikus vagyok, kérlek, úgy írjátok le!

Nagyon fontos lenne.

Online Mozilla fiókba bejelentkezve nem voltam. De offline tuti meg van valahol.

Köszönöm!

tegnap 11:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Elméletileg a C:\Users\<felhasználónév>\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\<profilnév>.default\bookmarkbackups\ mappába rendszeresen készít a könyvjelzőkről biztonsági másolatot.
tegnap 11:16
 2/13 A kérdező kommentje:

És azt onnan hogy tudom betölteni? A legutolsót kellene akkor ugye?

De hogy varázsoljam oda a böngészőbe?

tegnap 11:23
 3/13 XXXBalazs ***** válasza:

Lehet, hogy csak csinált egy üres profilt a Firefox. Nyiss egy parancssort, és másold be ezt:

"C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -profilemanager

Itt láthatod, milyen profiljaid vannak, nézd végig őket.

tegnap 11:45
 4/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

De utána hogyan illesszem be? Hogy vissza is jöjjön minden.

tegnap 12:05
 5/13 A kérdező kommentje:
Légyszi segítsetek!
tegnap 13:19
 6/13 A kérdező kommentje:

Miért nem válaszoltok? Amit leírtatok az biztos igaz, de önmagagában kevés.

Szerettem volna szervíz nélkül megoldani, de úgy látom nem fog menni.

tegnap 13:32
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem hasonló történt, megkérdeztem az AI-t és adott tippet, de nem volt egyszerű visszaállítani, szerintem kérdezd meg te is.
tegnap 13:57
 8/13 XXXBalazs ***** válasza:

Én csak egy tippet adtam, nem biztos, hogy az a baj.

Ha végignézed a profiljaid, és esetleg valamelyikben benne vannak a könyvjelzők, akkor a profilemanager-ben be kell pipálni, hogy azzal induljon a Firefox.

tegnap 14:30
 9/13 anonim ***** válasza:
Minden infó itt: [link]
tegnap 19:28
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm de végül beadtam délután szervizbe.
tegnap 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

A Firefox 42. 0 hol tárolja az automatikus űrlapkitöltés előzményeit?

Arra gondolok, hogy hol találom meg azokat az azonosítókat és jelszavakat, amiket a böngésző tárol? A Firefox 42.0 szinte minden részét végigbogarásztam, de nem találom... Nem a mentett jelszavak helye érdekel, azokat fejben tartom többnyire, hanem a többi mentett...

Hol (melyik mappában, és milyen formában) tárolja a firefox az űrlapkitöltési előzményeket?

Újra telepítettem a firefoxot, de nem akarom a teljes profil mappát visszarakni a régiből, hátha azt a hibát is visszaraknám, ami miatt újra kellett telepíteni (átlagban napi egyszeri totális géplefagyás, mindig firefoxos böngészés közben). Az említett előzményekre...

HTML! Autómatikus űrlapkitöltés, hogyan?

Adott egy oldalon egy szövegdoboz és az oldalra mutató link bannerrel. Az a kérdés, hogy a forráskódjába hogy lehetne beágyazni azt, hogy ne csak megnyissa a linket, hanem egy szöveget hozzáadjon a szövegdobozhoz?

Facebook Share gomb.1 Megosztás után miért nem látszik a weboldal képe?

2 Weboldal megosztás után miért látszik az a szó, hogy "Űrlapkitöltés" a fecabookon amikor én ilyen opciót nem adtam meg.3 A Share gomb miért nem működik mobiltelefonon?

Opera űrlapkitöltés?

Van valami féle kezelő? Mert elírtam a címet és mindig az egy olyan weboldalt hoz be, hogy megvehetem a domaint... (sorozat-barat.com helyett sorozatbarat.com-ot írtam véletlenűl..)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!