Netes vásárláshoz kéne egy kis segítség?
Figyelt kérdés
sportdirectről szeretnék rendelni,minden megvan ami kellene, a végén a fizetésnél bejelöltem a mastercardot stb.kéri az adatomat..Az lenne a problémám,hogy a card number,az micsoda? :) Oké,tudom,hogy kártya szám,de ami raja van a bakkártyán,vagy folyószámla szám?Csak mert nem akarja egyiket se elfogadni,hátha tudtok nekem segíteni.2010. dec. 28. 16:43
1/4 A kérdező kommentje:
Megoldottban... nem ártan jobban tudni az angolt és megérteni azt,hogy szóköz nélkül írjam. :D
2010. dec. 28. 16:58
2/4 A kérdező kommentje:
De még a magyar se megy,úgy tűnik.Fáradt vagyok. :) szóval, megoldottam*.
2010. dec. 28. 16:59
3/4 anonim válasza:
Nem a folyószámlaszám kell, hanem a kártyán szereplő szám. Az is lehet, hogy csak az aláíráscsíkon megismételt előlapi kártyaszám utolsó négy számjegye kell(ritkábban az egész kártyaszám is szerepelhet az aláíráscsíkon), vagy esetleg az azt követő három jegyű számot kell csak beírni. Ez az a kód, mellyel az interneten igazolhatjuk, hogy a kártya a kezünkben van.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen,köszönöm,így volt. :) Külföldről rendeltem,aztán kicsit paráztam..Mostmár várom a termékeket,a pénzt levonták.
Amúgy a kosárban a termékek ott maradtak,ugye attól nem lesz semmi és kiszállítják a dolgokat?Csak mert nem 1-2 ezer ft-ról van szó,hanem 40ezerről és nem örülnék,ha nem kapnám meg,azt se tudom,hogy hol reklamálhatnék..
Bocs,tényleg kezdő vagyok még. :D
2011. jan. 2. 03:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!