Ez hogy működik? E-book

válasza:Ez fura, így ezt én sem értem.
Milyen oldalról van szó, egy linket azért közölhetnél.
Azért, én kételkedem abban, hogy visszafizeti az árát, ha nem tetszik neked, de ki tudja... .
Kapcsolódó kérdések:
Már egy jóideje a Safarit használom windows 7-es op rendszehez,(mellette még egyébb apple alkalmazásokat is) A múlt héten az itunes úgy gondolta hogy frissíti magát és mellette a safarit is és az ICloudot is bgeajánlotta h töltsem le. Először sajnos meg kellett...
Én pár órája nem tudok belépni....
ezen tényleg lehet pénzt keresni? megbízható? nem rég hallottam ismerőseimtől,hogy az ő ismerősei így kerestek pénzt! nem igazán hiszem, de biztosan van aki ezt jobban tudja!ja és LEGÁLIS? ez fontos lenne tudni!
és ha valamit eladok az oldalon azért fizetnem kell az oldalnak? Ez hogy működik? Zöld kéz minden értelmes válaszolónak,
Szeretnék itt vásárolni, de nem akarok átverés áldozatává vállni ezért kérlek segítsetek!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!