Miért nem tudom elküldeni a válaszomat a facebookon?
Figyelt kérdés
Egy régi ismerőssel folytattam egy beszélgetést és a legutóbbi válaszomra az az üzenet érkezett hogy nem sikerült elküldeni az üzenetet, próbáljam meg később!
Mindenki másnak tudok üzenni? Neki nem!
Mi a tályog ez?
Letiltott?
2011. jún. 2. 17:52
1/2 anonim 

válasza:

válasza:Lehet. Vagy a szutyok Facebook már megint egy kicsit meghibásodott és ilyenkor ki- és be kellene jelentkezni, hogy újra működjön.
2/2 A kérdező kommentje:
Hiába minden! Mondom én hogy idegesítő egy oldal ez a facebook!
2011. jún. 3. 00:57
Kapcsolódó kérdések:
Hogy lehet Facebookon egy korábban "Napinemszar.hu" - n likeolt bejegyzést?
Sehogy nem sikerült, van rá mód? *-*
Facebookon ha egy kepet az uzenofalamon megosztottam akkor azt hogy tegyem be profilkepnek?
Hogy megmaradjon minden. Pl bejeloles. Lajk. Kommentek stb?
Hogy lehet a facebookon anyósomat blokkolni hogy ne lásson bizonyos képeket és kommenteket? Az a baj hogy hülyeségeket irogat nekem és azt meg a barátaim látják.
törölni nem akarnám csak most is egy képemet kommentelt és nenm is azt akarta írni, szoval én meg égőzök miatta, mondtam neki nem kell minden képem kommetelni, szoval nem tudok angolul valaki tudna segiteni?
Hogy kell az adatokat, és a képeket elrelyteni a facebookon?
Hogy a barátokon kívül más ne lássa... Amit lehet, mindent szeretnél elrelyteni a kíváncsiskodók elöl. Hol lehet ezt megtenni?
Hogy lehet találni facebookon kvízeket?
Amiket lehet mostanában látni, és képet is adnak hozzá az elérésed alapján?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!