Melyik a legjobb/leggyorsabb "internet program"? Mármint hogy explorer, mozilla stb?

válasza:Internet böngészőnek hívják.
Én Mozilla párti vagyok, biztonságos és gyors, bár állítólag az új IE már sokkal biztonságosabb és gyorsabb. Ott van még a Google Chrome. Az is 1 jó böngésző.

válasza:Elméletileg és gyakorlatilag a chrome. De nem tudom, hogy kiegészítőkkel lehet, hogy lekörözi a mozilla.
Itt bővebben olvashatsz a 2011-es tesztekről:

válasza:

válasza:Vannak, akik szeretik az explorert, én speciel nem. Túl sok kétes hírt hallottam róla biztonság terén. Írják előttem, hogy már javítottak rajta, hát nem tudom, inkább használom a bevált böngészőt.
Nekem chrome és mozilla is fent van. :) Mozilla a bővítmények miatt, chrome meg ha gyorsan kell valami.
"Az explorer a legjobb böngésző....arra,hogy leszedj egy másikat" :D

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Telenor, Vodafone vagy a T-mobile?
telenor? T ? Vodafone? árban? sebességben? és a legfontosabb lefedettségben?
Eddig a Fibernet/Invitel féle 10 megás kábelnetet néztem. Ötlet?
Dewsburyben élek ez ittvan Manchestertől 60 mérföldre. Csak tudni szeretném van e itt értelmes sebességű és viszonylag olcsó net. Nem akarok zsákbamacskát mivel itt csak 1et ismerek ( Virgin Media ) de az 1 kalap f0s. Előre is köszönöm az értelmes válaszokat.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!