Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy kódoljam le a Tp link...

Hogy kódoljam le a Tp link routeremet?

Figyelt kérdés

Lopják a netemet :@

Nem tudom levédeni :O

Követem az utasítások..

192..... admin admin

Aztán wireles stb mindent beállítok beírom a jelszót jó hosszú van benne betű is és szám is.

Save.

És onnantól kezdve elmegy a net és nem jön vissza.

Azt írja ki h a beállítás nem felel meg a rendszer követelményeinek v mi :S

2011. okt. 5. 21:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Persze, hogy elmegy, mivel lekódoltad.

Utána a windows-ban be kell állítani a wifinél a jelszót, és máris, csak te csatlakozol.

2011. okt. 5. 21:44
 2/6 A kérdező kommentje:
úú azt nem tudom h kell :/
2011. okt. 5. 22:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Csaj vagy és szőke?
2011. okt. 5. 22:05
 4/6 A kérdező kommentje:

Mert nem töltöm az egész életemet a gép előtt ???

Sz0pjál le ink,ha nem adsz rendes választ!

2011. okt. 5. 22:12
 5/6 anonim ***** válasza:
windows 7 vagy xp van a gépeden?
2011. okt. 5. 22:14
 6/6 A kérdező kommentje:
vista ultimate
2011. okt. 5. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

TP LINK routeremet, hogyan tudnám levédeni? (lopják)

Beírom az ip-t 196... .... ... aztán admin admin addig okés de onnan nem tudom :S

D-Link DIR-100-as routeremet hogyan telepítsem? (lent)

Elfelejtettem a router jelszavát, és reset gombot megnyomtam, mire elment a netem. most sima modemmel netezek, de MTA San Andreashoz szeretnék egy szervert csinálni, és ahhoz portot kéne nyitni. És nekem modemmel nem sikerül, ezért lehetséges csak routerrel lehet. a...

Hogyan állitsam be a D-Link DIR-600as wifi routeremet? (hibás? )

Van egy ilyen routerem, de a központi net az egy Motorola modemről érkezik, amin nincs WIFI. Egyszer sikerült rákötnöm, de azota kb 10 perc mulva a router egyszerűen lekapcsol. Mit lehet ilyenkor tenni? PR-Telecom kb kiröhög.

Be tudom állítani a TP-Link routeremet, hogy naplózza azoknak a gépeknek a listáját akik hozzá kapcsolódtak?

Nem kell nagy valami, csak lássam, hogyha valaki rajtam kívűl kapcsolódott, vagy csak prbálkozott. TP-Link TD-W8920GB

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!