TP LINK routeremet, hogyan tudnám levédeni? (lopják)

válasza:

válasza:Olvasd el! A Wireless settingsnél tudod lejelszavazni... :)
Kapcsolódó kérdések:
Olyan problámám van, hogy nagyon sokan rá vannak csatlakozva a netemre, annyira, hogy a végén engem dob le a net. Szeretném levédeni jelszoval, de nem tudom hogyan kell.:( Már probáltuk beállitani a mac filternél, tüzfal is van rajta de mégis...mindent ugy csináltunk...
Most vettem egy tp-link tl-wr543g tipusú routert. Összekötöttem az adsl modemmel ahogyan kell (100% hogy jól). Beírtam a böngészőbe a router ip címét de nem jött be semmi csak annyit írt ki a böngésző hogy a kapcsolat alaphelyzetbe állt. Mi lehet a hiba? A router használt de eddig működött!
Mindent úgy csinálok ahogy kell. 192.168.1.1. Enter Admin Admin jelszó Wireles Security type: WPA2 AES Beírom a jelszót minimum 8 karakter szám meg betű aztán SAVE. és aztán elmegy a net. Azt írja ki,hogy a beállítások nem felelnek meg a rendszer követelményeinek :S Mit csináljak ? :(
Lopják a netemet :@ Nem tudom levédeni :O Követem az utasítások.. 192..... admin admin Aztán wireles stb mindent beállítok beírom a jelszót jó hosszú van benne betű is és szám is. Save. És onnantól kezdve elmegy a net és nem jön vissza. Azt írja ki h a beállítás...
Szóval azt szeretném elérni hogy mások a mobiljukkal ne tudjanak rákapcsolódni és zabálni a netet. A telepítéskor beállítottam egy Network Security Key értéket. Ez lesz az a jelszó?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!