Telenor Klikk mobilnetem van, egyszer csak fogta magát és korlátlan lett, mi történhetett?

válasza:A Telenor oldalán ezt írják:
"A havidíjban foglalt adatforgalmi keret felhasználását követően a Telenor jogosult a sebességet a mindenkori ÁSZF-ben vállalt célértékre lassítani vagy a szolgáltatást felfüggeszteni. A sebesség-lassítás, ill. felfüggesztés a számlázási ciklus lezárultával megszűnik."
Tehát csak jogosult lassítani, de az nem jelenti feltétlen azt, hogy lassítják is. Amikor nincs túlterhelve az általad használt cella, akkor nem szükséges, hogy lelassítsanak.
Többet fizetned ezért biztos nem kell, használd nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
A telenor hálózatát használja a Digi is. Ha pl.: HSDPA megy a Digin egy bizonyos sebességgel, akkor a telenor rendes saját modeme is ugyanazt a sebességet fogja adni ugyanazon a helyen?
Hello munkahelyemen van egy gép, amin néha dolgozok. Nagyon fikalassú rajta az internet, durván 0,5mbit de netezésre jólenne az. viszont, egyik napról a másikra, nem tudom belenyúltak e, azok az oldalak amiket legtöbbet látogattam nem jelennek meg a böngészőbe....
Maxon van a térerő, HSPA+, jelerősség 19. Win7 jobb alsó sarokba korlátozott kapcsolatot ír(sárga háromszög, fekete felkiáltójellel).
Ismerősöm nem tud a facebookra belépni, nekem az /ismerősének/ is ezt írja ki: Az adatlap nem elérhető Sajnos ez az adatlap pillanatnyilag nem elérhető. Kérlek, próbálkozz később újra.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!