Hogyan lehet facebook chatről kitörölni valakit vagy legalább számomra láthatatlanná tenni?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy szakított velem a barátom 4 év után és elég ocsmány módon. Kitörölni nem akarom az ismerőseim közül, de nem akarom látni, hogy mikor van fenn facebookon vagy nem. Sajnos így is első helyre teszi bal oldalon a kis képeknél a fejét, így rögtön őt látom, ha fenn van chaten. Kitöröltem a bejegyzéseit meg minden hozzászólását az üzenőfalamról, hogy hátha emiatt helyezi ki még mindig prioritásként a chaten. De még mindig első helyen van. Szerintetek hogyan lehet eltűntetni chatről?2011. okt. 23. 14:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Miért nem elérhető a Facebook?
adott egy frissen telepített rendszer, elméleti úton semmi se blokkolja az oldalt, ennek ellenére 1-2 napja nem hajlandó megjelenni. mintha automatikusan átirányítana valami. a probléma böngészőtől független, sütiket és előzményeket töröltem, de semmi változás....
Hogyan lehetne azt megoldani hogy pl. Van 600 cikk (írás) és ott vannak különböző facebook lájkok 100,40,50 (a irásra) és az kellene hogy...
pl. felfelé 40,50,100 vagy lefelé. Létezik ilyesmi? Kérem próbáljanak minél hamarabb segiteni!
Hogyan lehetséges a facebook falamat láthatatlanná tenni ismeretlenek számára?
Már mindent megnéztem, de nem sikerült.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!