Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gmail régi verziót hogyan...

Gmail régi verziót hogyan lehet visszaállítani? Az új nem tetszik.

Figyelt kérdés
2011. nov. 24. 13:26
1 2
 11/11 Wolfram Alfa válasza:

Kedves "Utolsó Válaszoló", irigyellek, hogy van időd ilyesmivel foglalkozni, hogy a gmailes leveleződ felfedezd, és csinosítgasd. Ugyanakkor nem irigyellek, hogy ezzel foglalatoskodsz, valami értelmes dolog helyett. Korban nem, sokkal vagy előttem, így biztos emlékszel még a tamagocsira, a kis kütyüre, akivel folyamatosan foglalkozni kellett. Nos a gyártók időközben megtanulták, hogy a fogyasztó pórázon tartásának leghatékonyabb módszere, ha folyamatosan foglalkoztatják. Interaktivitás. Még előnyként is adják el. Bájos,nem? Sajnos nekem ezekkel a dolgokkal se időm, se kedvem foglalkozni, ezért az office 2003-at használom, a win 98 start menüjét, a legfapadosabb dizájnnal, de minden készüléken az első, hogy minden frissítést mindenhol letiltok. Úgy működjön, ahogy az első napon. Vállalom a "veszélyt" :D Nekem ezek szerszámok, mint a kalapács, nem szeretném, ha minden alkaalommal újra kellene tanulnom beverni a szöget. A változatosság pedig annyira gyönyörködtet, mint a vak gyereket, ha átrendezik a szobáját. Igyekszem máshol megtalálni.

Szóval innen üzenem, a gmail tulajdonosainak is, hogy... de úgyis tudják.

2018. aug. 26. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!