Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet beállítani FB-s...

Hogy lehet beállítani FB-s oldalon, hogy csak azok írjanak alá akik like-olták?

Figyelt kérdés
Van egy Facebookos oldalam, csak nem tudom hogy kell beállítani, hogy azok írjanak a bejegyzéseim alá, akik like-olták az oldalt!
2012. febr. 8. 23:38
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Torrent segítség!? Kötet le van választva, ezt írja, hol kell beállítani?

Eddig nem volt gond, hisz a winchesterre mentettem a filmeket. most átkerült külső winchesterre, szépen le is menti azzal nincs gond, de másnap már nem ossza meg, kiírja, hogy az előző kötet le van választva. Hol kell beállítani? Nem én telepítettem , engem csak...

Hogyan lehet azt beállítani, hogy You Tube-os zene folyamatosan szóljon a háttérben?

Kiválasztok egy zenét,gyűjteményt. Elindítom. Szépen kapcsol magától mindig a következő számra.Közben másik oldalt vagy lapot nyitok, vagy máshol dolgozok. Ekkor megszűnik az automata lejátszás (pedig az van bekapcsolva)mindig vissza kell kattintanom a YouTube olalra,...

Hol lehet beállitani, hogy a Facebookon ne jelezze, hogy vki kuldott értesitést egyes alkalmazásoktól? Pl:farmville-n az ajándékok.

nem akarom tiltani a játékot, mert jáccok vele, csak h az értesitéseknél ne mutasson ilyeneket énnekem:S

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!