Facebook borítókép?

válasza:Oké, köszönöm szépen!
Csak minden kép, amit gondoltam, kisebb, mint a megadott méret és nagyítani meg nem tudok rajtuk :(
Kapcsolódó kérdések:
Rákkattintok,hogy új feltöltése és kiválasztom vár egy pár mp-t és visszadob a főoldalra és már nagyon felb*sz....
Borítóképet szeretnék feltölteni de mindig visszadob a főoldalra már hetek óta a mérettel sincs gond mert másoknak is ez a borítóképe! előre is köszi:)
Azt tudom, hogy a borítókép 850x315px a profilkép 180x180px viszont azt nem tudom hogy a borítókép szélétől hány pixellel van behúzva a profilkép és azt sem tudom hogy a tetejétől mennyire helyezkedik el. erre a két információra lenne szükségem ha tudtok nekem ebben segíteni
van egy album amibe belerakja az össszes borítóképemet, de nem akarom h ott legyenek, de nem tudom letörölni egyiket se. Hogyan kell borítóképet törölni?
A negyedik sorban, a harmadik képre gondoltam. Www.Usernet.hu/hirek/a-40-legjobb-facebook-timeline-boritokep/222
Esetleg tudtok oldalt,ahonnan le lehet tölteni borítóképeket?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!