Létezik valamilyen megoldás, amivel szelektíven lehet a wikipédiát letölteni és frissíteni? A WikiTaxi csak az egészet tudja, nem?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Régebben kb 1mb/s al tudtam torrentet tölteni lefelé, egy ideje ezt korlátozza a szolgáltatóm. kb 200kb/s ra. direct letöltés sebesség az maradt a régi, de a torrent nagyon zavar. valahogy nem lehetne kijátszani?:/ előre is köszönöm
Szeretnék majd mihamarabb venni egy routert, de addig is szeretném valahogyan megosztani a wifis telefonommal a netet. Vodafone modemes netem van. A gépemben nincs se hálózati, se wifikártya, ezt nem tudom mennyire számít, mivel nem értek hozzá.:) Valaki tud megoldást?
Otthoni internetezésre használom, de hiába kattintok rá többször is, kb 4perc telik el, mire megnyitja.(magyar nyelvű a böngészőm, a neten pedig csak angolul találtam az alaphelyzetbe állítás utasításait)
A biztonságos kapcsolat sikertelen Hiba történt a következőhöz való csatlakozáskor: www.fanfiction.net. Érvénytelen OCSP-aláírótanúsítvány az OCSP-válaszban. (Hibakód: sec_error_ocsp_invalid_signing_cert)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!