Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook törlése?

Facebook törlése?

Figyelt kérdés
Hogy lehet letörölni a Facebookot ha nem tudok bejelentkezni?

2014. ápr. 15. 22:27
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sehogy. Ha lehetne, akkor bárki fiókját tudná bárki törölni, és valljuk be, az nem vezetne semmi jóra.
2014. ápr. 16. 04:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!!
2014. ápr. 17. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan lehet a Facebookon egyszerre több ismerőst törölni?

Mert igy sorjában elég lassan menne, és mindig visszadob az elejére. Előre is köszönöm!

Facebook adatlap emlékoldallá alakítása avagy törlése?

Valaki tudna segíteni? Édesanyám elhunyt januárban és a facebook profilját szeretnénk emlékoldallá alakítani. Meg is találtuk hozzá az űrlapot amit ki kell tölteni. (profil címe, regisztrált email cím, valamint egy hiteles dokumentum az elhunyt igazolásával...

Hogyan törölhetném így a Facebookomat?

Na szóval feljelentettek facebookon, mert hogy hamis képeket rakok fel, amiken nem én vagyok. Ezt egyes élettelen emberek, azért csinálják mert unatkoznak. Na mindegy az a lényege az egésznek, hogy van egy facebookom amin kiszoktam írni egy jelölgetős csoportba hogy...

Facebook chat csoportból hogy lehet embereket kitörölni?

Pl: van egy 15 fős CHAT csoport, amiből egy valaki sértőket írogat. Őt hogy tudom kitörölni? (mert csak az emberek hozzáadását találom)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!