Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a kezdőoldalad? :D

Mi a kezdőoldalad? :D

Figyelt kérdés

Hali.

Érdekelne, hogy nektek mi a kezdő oldalatok? És ha lehet akkor írjátok le, hogy miért pont az.

Kösz:D

2014. máj. 6. 23:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nincs beállítva.
2014. máj. 6. 23:14
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
[link] és azért, mert sosem tudom, hogy éppen mit akarok csinálni a neten.
2014. máj. 6. 23:18
 3/15 anonim ***** válasza:
[link] - mert nekem meg megvan a feladatlistám, mit kell csinálnom a neten :D
2014. máj. 6. 23:25
 4/15 anonim válasza:
google
2014. máj. 6. 23:39
 5/15 anonim ***** válasza:

" [link] és azért, mert sosem tudom, hogy éppen mit akarok csinálni a neten."

És a képernyő közepén lévő nagy Google felirat, ihletet ad, vagy mi? Nem értelek.

Nekem is a Google van beállítva, mégpedig azért, mert mikor megnyitom a böngészőt, azt azért teszem, mert valamit ki szeretnék keresni, méghozzá azonnal, nem pedig azért, mert nincsenek barátaim és unatkozom. :P

Akik tudják magukról, hogy általában azért nyitják meg a böngészőjüket, mert nincsenek barátaik akikkel elmehetnének ide-oda, ezért unatkoznak, azok inkább olyan kezdőlapot állítsanak be, amely tippeket ad az unaloműzésre; mely mindennap érdekes dolgokat kínál, úgymint: bulvárhírek, újdonságok, Technológiai újdonságok ... stb. Ilyen pl. a [link] ...

2014. máj. 6. 23:52
 6/15 anonim ***** válasza:
Google, alatta a gyakran látogatott oldalakkal.
2014. máj. 7. 01:02
 7/15 anonim ***** válasza:

Ha állítasz valamit, illik alátámasztani. Tehát azt állítod buta vagyok. Oké. Magyarázd meg!

" [link] és azért, mert sosem tudom, hogy éppen mit akarok csinálni a neten."

Ezt egyszerűen nem értem... Várom a magyarázatot. :)

2014. máj. 7. 01:20
 8/15 anonim ***** válasza:
#2 vagyok és azért a google, mert ha keresni akarok valamit, akkor azt könnyen megtehessem. Mert általában ha megnyitom a böngészőt, akkor beírok valami érdekeset, pl.: egy híres ember nevét, hogy wikipédián megnézzem az életét, abból is tanul az ember. Ha megvan, hogy mit akarok megnyitni, akkor f6 és beírom az oldal címet a címsorba. #5 Vannak barátaim és különben is, szerintem jogom van eldönteni, hogy mit akarok csinálni a gépemen. Peace
2014. máj. 7. 09:21
 9/15 anonim ***** válasza:
Kilenc kocka a legsűrűbben nézegetett oldalakkal.
2014. máj. 7. 13:02
 10/15 anonim ***** válasza:
Jameg legutóbbiakkal indul, ha volt nyitva több.
2014. máj. 7. 13:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!