Mi a kezdőoldalad? :D
Hali.
Érdekelne, hogy nektek mi a kezdő oldalatok? És ha lehet akkor írjátok le, hogy miért pont az.
Kösz:D
" [link] és azért, mert sosem tudom, hogy éppen mit akarok csinálni a neten."
És a képernyő közepén lévő nagy Google felirat, ihletet ad, vagy mi? Nem értelek.
Nekem is a Google van beállítva, mégpedig azért, mert mikor megnyitom a böngészőt, azt azért teszem, mert valamit ki szeretnék keresni, méghozzá azonnal, nem pedig azért, mert nincsenek barátaim és unatkozom. :P
Akik tudják magukról, hogy általában azért nyitják meg a böngészőjüket, mert nincsenek barátaik akikkel elmehetnének ide-oda, ezért unatkoznak, azok inkább olyan kezdőlapot állítsanak be, amely tippeket ad az unaloműzésre; mely mindennap érdekes dolgokat kínál, úgymint: bulvárhírek, újdonságok, Technológiai újdonságok ... stb. Ilyen pl. a [link] ...
Ha állítasz valamit, illik alátámasztani. Tehát azt állítod buta vagyok. Oké. Magyarázd meg!
" [link] és azért, mert sosem tudom, hogy éppen mit akarok csinálni a neten."
Ezt egyszerűen nem értem... Várom a magyarázatot. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!