Mikor törölhetem az nCore-ról letöltött filmet a gépemről? Ha teljesítettem a 48órás seed kötelezettséget?
Vagy akkor ha megvan a 48 órányi seed, vagy akkor ha visszatöltötted 1-es arányig.
A szabályzatból: "amit letöltesz, azt bizonyos ideig (48 óráig), vagy 1-es arányig seedelned kell."
Belépsz az oldalra, felül az Aktivitásra kattintasz. Nálam alapból a seed kötelezetteket mutatja, ha nálad az Összeset akkor átváltod.
Ami a Seed kötelezett listán nem szerepel, azt törölheted.
Van egy barátom (természetesen nem én) akinél 300 torrent fut, van ami több, mint 1 éve. Minek a törlés? Letöltéskor a felugró ablakban be lehet állítani a cucc végleges helyét (de akár később is) pl. film könyvtár, mp3, stb. aztán onnan megy, különösebben nem lassít semmit és mégis teszel valamit a közösségért.
Az persze más, ha nincs hely, vagy szar amit leszedtél és ezért végleg törölni akarod a gépről, akkor a leírtak szerint várd ki a 48 órát ill. az 1-es arányt.
Bocs, h belekérdezek, de átnevezni is ezek után lehet csak a fájlokat? Vagyis nem teljesen átnevezni, de én pl. szeretem odaírni a magyar címeket is a megnevezés végére, m nem mindig ugrik be, h melyik filmről is van szó...
A torrentekre is vonatkozik ez a szabály? Vagy ha már letöltöttem, akkor magát a torrentet törölhetem? Attól seedelni még tudja a letöltöttet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!