Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mikor törölhetem az nCore-ról...

Mikor törölhetem az nCore-ról letöltött filmet a gépemről? Ha teljesítettem a 48órás seed kötelezettséget?

Figyelt kérdés
2014. máj. 6. 23:43
1 2
 11/14 menta34 ***** válasza:

#8: rangonként eltérő a hit'n runolható torrentek száma (azaz, amikor nem töltöd vissza), nézd meg milyen a rangod, ha több lenne mint ami megengedett akkor annyit tudsz tenni, hogy letöltesz párat újra azokból a torrentekből és hagyod futni...

Amúgy elkeserítő, hogy az alaplogikát nem értik elég sokan, csak lehúznak valamit aztán letörlik és szarnak bele a visszatöltésbe :(

2014. máj. 9. 06:35
 12/14 anonim ***** válasza:

10.

Nézd meg mennyi a megengedett, de valószínű, hogy ez még éppen belefér. Mindenesetre ha fontos számodra, hogy ne rúgjanak ki, érdemes átnézni ezt a Seed kötelezett listát törlés előtt. Meg átolvasni a Wikiben leírt szabályokat.

Nagyon enyhék a visszatöltési elvárások más oldalakhoz képest, nem nehéz betartani.

2014. máj. 9. 07:28
 13/14 anonim válasza:

11.es kikérem magamnak, tudom,hogy kell használni az oldalt,múlthónapban nem voltam itthon ezért nem tudtam visszatölteni és mivel sosem maradtak meg ilyen régi torrentek nem gondoltam erre.

8as

2014. máj. 9. 10:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha tudnád használni, nem töröltél volna seed köteles torrentet. Ne legyél már annyira felháborodva.
2014. máj. 9. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!