Mikor törölhetem az nCore-ról letöltött filmet a gépemről? Ha teljesítettem a 48órás seed kötelezettséget?
#8: rangonként eltérő a hit'n runolható torrentek száma (azaz, amikor nem töltöd vissza), nézd meg milyen a rangod, ha több lenne mint ami megengedett akkor annyit tudsz tenni, hogy letöltesz párat újra azokból a torrentekből és hagyod futni...
Amúgy elkeserítő, hogy az alaplogikát nem értik elég sokan, csak lehúznak valamit aztán letörlik és szarnak bele a visszatöltésbe :(
10.
Nézd meg mennyi a megengedett, de valószínű, hogy ez még éppen belefér. Mindenesetre ha fontos számodra, hogy ne rúgjanak ki, érdemes átnézni ezt a Seed kötelezett listát törlés előtt. Meg átolvasni a Wikiben leírt szabályokat.
Nagyon enyhék a visszatöltési elvárások más oldalakhoz képest, nem nehéz betartani.
11.es kikérem magamnak, tudom,hogy kell használni az oldalt,múlthónapban nem voltam itthon ezért nem tudtam visszatölteni és mivel sosem maradtak meg ilyen régi torrentek nem gondoltam erre.
8as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!