Létrejött a facebookon a Real Trill Music-ot gyűlölők oldala. Valamit tenni kéne már, nem?
"Nem az a baj, hogy véleményük van, hanem az, hogy ezt ki is mondják, és más emberekre akarják rákényszeríteni a véleményüket."
Kedves kérdező, te mit szívtál? :D Rákényszeríteni? Valakinek a fejéhez lett fogva egy pisztoly, hogy olvassa el a negatív véleményeket?
Tagja vagyok ennek a bizonyos oldalnak, és csalódást kell hogy okozzak, de nem vagyok irigy a kis kedvencedre. Ez tipikusan egy tinédzserkorú, manipulálható, példaképet igénylő rajongó megnyilvánulása....de majd talán te is rájössz erre egyszer...
Csak szeretnétek, hogy ez arról szóljon, hogy az irigyek összefognak...de nem. Jómagam azért vagyok a tagja, mert nem szeretem, ha valaki abból keresi a kenyérrevalót, hogy lopott zenékre káromkodik...és lesz.rom az üzenetet...vagyis kételkedek benne hogy van, de ha már egyszer olvasod ezt a választ, kérlek, igazán kifejthetnéd nekünk, gyengeelméjűeknek, mi is a dalok üzenete...
És nem ismerek se rossz se jó oldalt, engem nem érdekel a rap, sosem hallgattam, azt sem tudom eszik-e vagy isszák, csak egy ripacsot látok, akiért odáig vannak a 13-15 évesek és ettől úgy érzi ő szarta a spanyol viaszt és ez elég vicces.
"Valamit tenni kéne már, nem?"
Igen.
Tanulj és ne foglalkozz ilyen baromságokkal!
Vagy menj el dolgozni!
Azért mondjuk ha rossz akarói olyan dolgokat tudnak, amiket ti kis rajongóik, nem is sejtetek, akkor nagyon isteni "rapper" lehet. :D
Fura mód Paja ellen nagyon be kutyult a pidbull, annyira hiteles egy személy, lopott alap, lopott szöveg, lopott borítók, azta mindjárt elájulok annyira egyedi :D
Hallgassad meg a rapháborút, és meglátod, hogy miket mond a rajongói MÖGÖTT a Busta, majd aztán gondolkozz el azon hogy ki is ő :D
Tankcsapda logóját is lopta, és feltüntette sajátként? :D
Le merem fogadni, hogyha valóban olyan tűzben edzett férfi volna, és valóban a ghettóban nőtt volna fel, akkor kétszer is emg gondolná hogy miken mond, meg hint a fiatal nemzedéknek :D
Szóval, erről ennyit hogy ő ki is. :D
Meg mire lennénk irigyek hm, hát a szöveg stílusára alig ha. :D
Kiszopják a fas*omat, meg eszik a gec*met az ilyen oldalak.
Akkor már válaszoljunk basztához hasonlóan.
Úristen de rég néztem már ezt a kérdést...
De bármit is szórakozol te itt magadba akkor is az van, hogy semmi változatosság nincs a számaiba, azzal ugyan nincs gond, hogy káromkodik hiszen az könnyíti a lelket, inkább azzal van a baj, hogy csak káromkodik semmi más nincs benne, értelmetlen ostoba dalszövegek, és mindez ráadásul lopott. Egy saját ötlete nincsen, még a jó dolgokat is egy nagy rakás sz.arrá alakítja át.
Mondhatsz akármit ez a Kegyetlen Igazság.
2. voltam...
# 22
Szívemből szóltál! Köszönöm! Béke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!