YouTube-on többen is megnézték a reklámokat mégsem létszik semmi a bevételek közt?
Figyelt kérdés
Biztosra tudom hogy jó páran megnézték a videó elején a reklámvideókat, de az analitikánál még mindig 0$ van, miért lehet ez?
A videó egyedi készítésű, nem lopott, és nem vagyok tizenéves!
2014. máj. 10. 12:57
2/6 A kérdező kommentje:
szerintem úgy 20-30 ember biztos, aminek azért az 1$ -t illett volna meghaladnia, de még ha nem is, akkor is 2 tizedesjegyig jelzi, mégis az van hogy "$0,00" és AdSense is van társítva, analitika is.
2014. máj. 10. 14:05
3/6 anonim válasza:
Amikor megtekintik a videót akár több százan is, az nem azonnal mutatkozik mint bevétel, hanem bizonyos időközönként összesítik, és csak azt követőn tudod te is megnézni.
Tehát havonta, kéthavonta (ezt nem tudom) összesítik.
4/6 A kérdező kommentje:
de azt írja, ha AdSense van társítva akkor az adatok azonnal elérhetőek
2014. máj. 10. 15:12
5/6 anonim válasza:
Szerzek neked nézőket ha kell és ez másnak is szól skype nevem atirozsos
6/6 A kérdező kommentje:
Vannak nézőim köszönöm, 3 nap alatt az egyik videónál 301, a másiknál 278
2014. máj. 12. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!